Uzun aradan sonra nihayet açılıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Uzun aradan sonra nihayet açılıyor!
A
a

Eskişehir'in en sevilen balık restoranı Teras Balık, koronavirüsle mücadele önlemleri kapsamında uzun bir süre misafirlerini ağırlayamamıştı. Teras Balık nihayet açılıyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir'in en sevilen ve uzman dijital değerlendirme platformlarında en yüksek puanlara sahip olan balık restoranı Teras Balık, koronavirüsle mücadele önlemleri kapsamında uzun bir süre misafirlerini ağırlayamamıştı. 
1 Haziran tarihi itibarı ile Türkiye genelinde hayatın normalleşmesi aşamasına geçilmesinin ardından, Teras Balık da tekrar kapılarını açacağını duyurdu. Teras Balık 5 Haziran Cuma günü sevilen ortamı ve tadına doyulmayan lezzetleri ile misafirlerini ağırlamaya tekrar başlayacak.

Teras Balık'tan önemli hatırlatma

Teras Balık'ın tekrar açılacağı bilgisini veren işletmecisi Hasan Sarıgül, Cuma akşamı gelecek misafirleri için de bir uyarıda bulunuyor: "Teras Balık alınan önlemler kapsamında normalin altında kapasite ile misafirlerini ağırlayacak. Bu yüzden lezzetlerimizi özleyen misafirlerimizin, Cuma akşamından önce telefonla arayarak rezervasyon yaptırmaları çok önemli."

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi