Uyuyan devi uyandırmak istiyoruz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Uyuyan devi uyandırmak istiyoruz
A
a

Eskişehirspor Gazetesi’ne Eskişehirspor Sportif Direktörü Murat Daldık açıklamalarda bulundu. Daldık kulübün borçları ile ilgili umutlandıran gelişmelerin yaşandığını belirterek, “Uyuyan devi uyandırmak istiyoruz” dedi

Sütiş Eskişehir
Kulübün hayata geçirdiği Eskişehirspor Gazetesi’ne Eskişehirspor Sportif Direktörü Murat Daldık açıklamalarda bulundu. Daldık kulübün borçları ile ilgili umutlandıran gelişmelerin yaşandığını belirterek, “Uyuyan devi uyandırmak istiyoruz” dedi.
 
Özgüven kaybı yaşanmış
Eskişehirspor Kulübü tarafından hazırlanan ve haftalık olarak dijital ortamda yayınlanacak olan Eskişehirspor Gazetesi’nin ilk sayısı yayınlandı. Sportif Direktör Murat Daldık’ın Eskişehirspor Gazetesi’ne vermiş olduğu röportaj şu şekilde; “Takımın bir kırılma anına ihtiyacı var. Sportif başarısızlık bir gerçek. Eskişehirspor gibi bir camia her zaman pozitif sonuçlar ile anılmalıdır. Kulüp imkansızlıklar içerisinde olsa da, başarılı sonuçlar almak zorundasınız. Galibiyetler alarak taraftarlarımızın yüreklerine su serpemediğimiz için üzgünüz. Haftalar geçtikçe alınan olumsuz sonuçlar özgüven kaybı da yaşatmış. Kadrodaki oyuncuların tecrübe yetersizliği de bir gerçek. Eskişehirspor şu an ekonomik problemler yaşamasa, şu kadrodaki oyuncuların büyük kısmı bu takımda forma giyemez.”
 
Herkes durumun farkında
“Alacağı olan insanlar ile iletişim bu konuda en önemli detay. Karşı tarafa kesinlikle yalan söylememek gerekiyor. Kesinlikle hayal satmamak gerekiyor. En önemlisi de güven vermek gerekiyor. Yaptığınız sözleşmenin her maddesini öyle bir hazırlamalısınız ki, karşı taraf size güvensin. Alacaklılar Eskişehirspor’un durumunun farkında. Eskişehirspor’a yardımcı olmazlarsa hiç kimse para alamayacağının da farkında… Gaziantepspor, Mersin İdman Yurdu, Orduspor gibi kulüplerde birçok kişinin alacakları kaldı. Onlar da bu durumu yaşamak istemiyorlar.”
 
2. Lig’de misafir olacağız
“Altyapı Eskişehirspor’un kalbi. Eskişehirspor’un ve Türk futbolunun geleceği altyapıdan geçiyor. Kurumsal anlamda orası için bir proje düşünüyoruz. Bazı şeyler netleşsin, olgunlaşsın camiamıza gerekli bilgiler verilecektir. Önümüzdeki sezonun hazırlıklarına başladık. O sezon Eskişehirspor’un güzel günlerinin başlayacağı bir sezon olacak. Mantıklı, ekonomik ve yarışmacı bir kadro kurup, TFF 2.Lig’de bir sezon misafir olarak yeniden TFF 1.Lig’e yükselmek istiyoruz.”
 
Oyunculara ilgi var
“Sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncular var. Şu ana kadar bana gelerek, ‘ben Eskişehirspor’dan ayrılmak istiyorum’ diyen bir oyuncumuz olmadı. Bazı kulüplerin oyuncularımıza ilgisi olduğunu duyuyoruz. 23 yaşından küçük olanlardan yetiştirme bedeli alabiliriz. Diğerleri için yapabileceğimiz bir şey yok. Ama teknik heyetimizin kalmalı dediği her oyuncuyu kadromuzda tutabilmek adına ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz.”

FIFA dosyaları bitmeli
“FIFA dosyaları temizlenmeden Eskişehirspor’un önü açılamaz. FIFA süreci zor bir süreç ve halen mücadelemiz devam ediyor. İşe elimizi attık ve adeta kara bir düzen ile karşı karşıya kaldık. Evrak toplamada zorlandık. Sürekli görüşmeler yaptık. İnsanlara ulaşmaya çalıştık. Ulaştığımız insanların kulübe karşı kırgın olduğunu gördük. Sürekli sözler almışlar ama devamı gelmemiş. İşimiz hiç kolay değildi. İnsanların bize inanmasını sağlamamız gerekiyordu. Bizim dosya sayımız aslında diğer kulüplere göre az bir sayı. Bizden çok daha fazla FIFA dosyasına sahip kulüpler var.”
 
Acil dosyalar ödendi
“Bizim problemimiz bu dosyaların uzun yıllardır orada bulunması. Bir dosyaya ödeme yapsak, diğer alacaklıların da haberi oluyor. Onlar da kendi aralarında iletişim halindeler. Bu sebeple çok dikkatli hareket etmek gerekiyor. Kendimize bir aciliyet sıralaması oluşturduk. Elimizdeki para ile de aciliyet durumuna göre bu dosyalara ödemeler yaptık ve bu süreci bence düzgün bir şekilde tamamladık. Transfer tahtasını açabilmek adına bu çalışmaları yaptık. FIFA sürecimiz halen devam ediyor. Elimize para geçtikçe ödemeler yapılacak. Amacımız en kısa sürede Eskişehirspor’un FIFA dosyalarını sıfırlamak.”
 
Borçlar kapatılıyor
“Eskişehirspor’un borcu kapatılabilir ümidimiz her geçen gün çoğalıyor. Bizim çalışma sistemimizde kesinlikle halının altına süpürmek yok. Adeta temizleye temizleye gidiyoruz. İnşallah bizim yaptığımız çalışmaların hiçbirisi ilerleyen yıllarda kulübün karşısına sıkıntı çıkarmayacak. Bir örnek vermek gerekirse; Jerry Akaminko’nun 977 bin Euro alacağı vardı. 500 bin Euro’sunu sildi. 200 bin Euro ödedik. Kalan 277 bin Euro’yu da yapılandırdık. Bu yapılandırılan kısmın ödemelerinde bir aksaklık çıkarsa borç yeniden 977 bin Euro’ya dönmeyecek. Öyle bir sözleşme yaptık ki, 277 bin Euro’dan fazla bir alacak ile kulübün karşısına çıkamayacaklar.”
 
Biz daha umutlanıyoruz
“Yaptığımız hiçbir anlaşmayı laf olsun diye yapmıyoruz. Henri Bienvenu ile defalarca anlaşılmış. Bir kısım ödeme yapılmış ama devamı getirilmemiş. Ödenen paralar da hep boşa gitmiş. Yapılandırma yapılır ama aksama olursa borç en başa döner. Biz bu durumun önüne geçen anlaşmalar yapıyoruz. FIFA nezdinde yaptığımız bu çalışmalar yaz döneminde bizim transfer tahtasını açmamız konusunda bizi daha da umutlandırıyor. Bizim en büyük hedefimiz uyuyan devi yeniden uyandırmak.”

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kadir 27 Şubat 2021 13:31

Yönetim önce yapabilecekler için söz verin. EsEs daha önceki yöneticilerin sözlerini yerine getirmemesinden değer kaybetti.

0 0 Cevap Yaz
nokta 26 Şubat 2021 20:39

uyuyan dev uyansa hırsızlar kapıda bekliyor sizi hemen kovarlar

1 2 Cevap Yaz
Dik Duruş 26 Şubat 2021 04:28

Her gelen seneye bu ligde misafiriz diyo.

0 10 Cevap Yaz
hop aşağı

haklılar oradanda bir alta aşağıya

0 2
Eses26 25 Şubat 2021 20:44

Bravo siportif tiraktor. Dediğiniz gibi elbette 2. Ligde misafir olacağız. Çünkü yönetimle birlikte Elele takımı 3.lige dusureceksiniz. Aman yönetimle birlikte istifa etmeyi düşünmeyin. Nerden buluruz koltuk sevdalısı böyle bir yonetimi. Hala ağaç dikeceğiz diye uğraşıyorsunuz. Gerek var mı? Zaten yönetim kulübe incir ağacıni dikti.

0 12 Cevap Yaz
Suat AVNİ 25 Şubat 2021 18:44

Tiyatro....Transfer bile açılmadı....

0 11 Cevap Yaz
Çiftelerli 25 Şubat 2021 17:59

Es-Es imizi gömdünüz hala ordasınız utanın be

0 23 Cevap Yaz
Mahmudiyeli

Ben daha iyi yaparim diyen yönetim varsa çıksın tutanmi var

10 1
Deli Ruhi 25 Şubat 2021 17:17

Daldık’tan Masallar. Kulüp artık Lafontien Masallarına döndü. Geç bunları siportif tirektör. Masallar masallar. Her mağlubiyette her krizde masallar.Yönetim her krizde elim sende oynuyor. Şimdi açıklama yapması sende sanırım. Yani elim sendeeeeee Uyuyan devi her maçta fark yiyerek mi uyandıracağız. Böylemi özgüveni sağlayacaksınız. İş bilmez yönetim, iş bilmez teknik ekip. Sizin rakipleri izleyip analiz eden hocanızın.Bırakın bu işleri. Kabahat sizde değil. Sizleri buraya getiren Sırf egolarını tatmin etmek için hala görevde olan yönetimde. Koltuk altlarına yapıştı sanki. Başarısız olduklarını hala kabul edemiyorlar, Yapamadıklarını yapamayacaklarını hala anlamadılar. Anlamaya da niyetleri yok. Tek becerdikleri Her kriz anında basın toplantısı yapıp birkaç proje ortaya atıp hedef değiştirmeyi çok iyi biliyorlar. İstifa edin Ey Yönetim istifa. Eskişehirspora yapacağınız en büyük proje istifa etme projeniz. Bırakın artık insanlarla alay etmeyi.

0 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi