Uyuşturucu satıcısının yakınları basına saldırdı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Uyuşturucu satıcısının yakınları basına saldırdı
A
a

Eskişehir'de uyuşturucu madde satıcısı 2 kişi adliyeye sevk edilirken, yakınları tehdit hakaret ve küfürlerle basın mensuplarının üzerine yürüdü. Bu sırada adliyeye giriş yapan uyuşturucu satıcısı önce küfür etti, ardından ise basın mensuplarına 'terbiyesiz' dedi.

Sütiş Eskişehir
Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 2 ayrı adrese operasyon düzenleyerek uyuşturucu satıcısı H.Y. ve R.Ç. isimli şahısları yakaladı. Adreslerde narkotik köpeği Cankız'ın da katıldığı aramalarda 763 gram esrar, kuru sıkı tabanca ve hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bu sırada şahısların yakınları basın mensuplarının üzerine yürüyerek tehdit hakaret ve küfürler savurdu. Bu sırada adliyeye giriş yapan uyuşturucu satıcısı ise önce basın mensuplarına ağza alınmayacak küfürler etti, ardından ise terbiyesiz dedi. Basın mensupları ise adliye önünde yeteri kadar güvenlik önleminin alınmadığına bir kez daha şahit olduklarını belirtti.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
gürcan 19 Şubat 2018 16:03

bu şerefsiz adi herifleri hiç hapse atmayın bütün uyuşturucuları yutturun geberip gitsinler cenazelerinide tarlaya atın köpeklere yem olsunlar

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi