Uyuşturucu Operasyonunda Yakalanan 1 Kişi Tutuklandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Uyuşturucu Operasyonunda Yakalanan 1 Kişi Tutuklandı
A
a

Afyonkarahisar’In Emirdağ İlçesinde Polis Tarafından Uyuşturucu Satıcılarına Yönelik Yapılan Operasyonda 1 Kişi Tutuklanırken, 3 Kişi Hakkında İse Adli Kontrol Kararı Uygulandığı Belirtildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde polis tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 1 kişi tutuklanırken, 3 kişi hakkında ise adli kontrol kararı uygulandığı belirtildi.
Edinilen bilgilere göre, hırsızlık ve benzeri çeşitli suçlardan 3 ayrı yakalama kararı bulunan ve hakkında 4 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan G.A., uzun soluklu bir çalışma sonucunda Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yakalandı. Yakalanmamak için sürekli adres değiştiren G.A., Emirdağ polisince saklandığı bir gecekonduda kıskıvrak yakalandı. G.A.’nın üzerinde ve evinde yapılan arama sonucunda satışa hazır vaziyette sentetik uyuşturucu hap ve esrar ele geçirildi. Soruşturmayı genişleten Emirdağ polisi G.A’nın uyuşturucu ticaretinde S.A, E.D ve V.T., isimli kişilerle bağlantılı olduğunu tespit etti. Diğer şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan arama sonucunda satışa hazır hale getirilmiş vaziyette metanfetamin diye tabir edilen sentetik uyuşturucu, esrar, uyuşturucu emdirilmiş peçete, uyuşturucu içmek için kullanılan aparatlar, 1 adet ruhsatsız silah ve çok sayıda tarihi eser görünümlü objelere ele geçirildi.
Yakalanan şüphelilerden G.A.’nın tutuklanarak Bolvadin Cezaevine teslim edildiği, diğer 3 şüphelinin ise ilgili mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmalarına devam edildiği kaydedildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi