Uyuşturucu Operasyonlarında Yakalanan 5 Kişiden, 2’Si Tutuklandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Uyuşturucu Operasyonlarında Yakalanan 5 Kişiden, 2’Si Tutuklandı
A
a

Afyonkarahisar’Da Narkotik Polis Tarafından Gerçekleştirilen Operasyonlarda Değişik Tür Ve Miktarlarda Uyuşturucu Maddeler Ele Geçirildi. Operasyonlarda Gözaltına Alınan 5 Kişiden 2’Si Tutuklandı.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar’da narkotik polis tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda değişik tür ve miktarlarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 5 kişiden 2’si tutuklandı.
Edinilen bilgilere göre, operasyonlar İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı. Zafer, Dörtyol, Fatih ve Erenler Mahalleri’nde önceden belirlenen adreslere yapılan baskınlarda 6 paket halinde yaklaşık 7,5 gram metamfetamin, uyuşturucu içme aparatları ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 260 TL para ele geçirildi. Operasyonda V.Ö., E.I., G.B., ile Yusuf D., ve Barış B., isimli şahıslar gözaltına alındı. Yakalanan şahıslardan adliyeye sevk edilen Yusuf D., ve Barış B., sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanırken, diğer şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldı.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi