Uyuşturucu davasında karar çıkmadı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Uyuşturucu davasında karar çıkmadı
A
a

Eskişehir’de, uyuşturucu madde sattıkları iddiasıyla haklarında dava açılan 5 tutuklu sanığın yargılandığı davanın duruşmasında karar çıkmadı. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada, tutuklu sanıklar B.G., D.U., K.G., O.Ö. ve V.B. ile avukatlar hazır bulundu. Haklarındaki suçlamaları reddeden sanıklar, tahliye ve beraatlarını talep etti. 

“Huzurda bulunan sanıktan bonzai almıştım” 

Görülen davada tanık olarak dinlenilen Mehmet U., daha önceden uyuşturucu madde kullandığını, şimdi ise bırakarak tedavi gördüğünü ifade ederek, "Huzurda bulunan Baran isimli şahıstan bin liralık bonzai satın almıştım. Kullandığımda bonzai olmadığını anladım. Yanında bir kadın vardı, ama kim olduğunu bilmiyorum. Diğer sanıkları tanımıyorum” şeklinde konuştu. 
Mahkeme heyeti, duruşmayı karar vermek üzere 9 Ocak 2018’e erteledi. 

Olay 

Geçtiğimiz ocak ayında Odunpazarı ilçesine bağlı Zafer mahallesi Gündüzler sokakta bulunan bir ikamet ve çevresinde uyuşturucu madde satıldığı iddiasıyla Eskişehir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlenmişti. Operasyon sonucunda gözaltına alınan 4 şahıs, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmıştı. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi