Utku Çakırözer’den karakola bayram ziyareti 

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Utku Çakırözer’den karakola bayram ziyareti 
A
a

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Ertuğrulgazi Mahallesi Polis Karakolu’nu ziyaret ederek, emniyet mensuplarıyla bir araya geldi, Ramazan Bayramlarını kutladı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer bayram ziyaretleri kapsamında Ertuğrulgazi Mahallesi’nde bulunan Polis Karakolu’nu ziyaret ederek, mesaide olan emniyet mensuplarının hem bayramlarını kutladı, hem de çalışmaları için teşekkür etti. 

EMNİYET MENSUPLARINA TEŞEKKÜR 
Emniyet mensuplarının ülkenin huzuru ve refahı için canla, başla fedakarca çalıştığını belirten Çakırözer, “Emniyet teşkilatımızın özveriyle çalışan tüm mensuplarına minnettarız. Bizler başımızı yastığa rahatça koyabiliyorsak emniyet polisimizin, askerimizin büyük özveri ve cesaret içinde görevlerini yerine getirmeleri sayesindedir. Onların emekleri ve değerli hizmetleri için yürekten teşekkür ederiz” dedi. 

BAYRAMLARINI KUTLADI 
Çakırözer, “Sadece polislerimiz değil, ülkemizin dört bir yanında görev yapan askerlerimize minnettarız. Bizleri sıcak konukseverlikleriyle ağırlayan Ertuğrulgazi Polis Karakolumuzda görevli polislerimiz ve emniyet yetkililerimiz ile onların şahsında tüm emniyet mensuplarımıza, askerimize cesur ve özverili hizmetleri için gönülden teşekkür ediyor, bayramlarını kutluyorum” diye konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi