Usluer: Burası huzur kenti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Usluer: Burası huzur kenti
A
a

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Sütiş Eskişehir
Usluer “Bizim şehrimiz bir huzur kenti bunun mimarlarından biri ve en önemlisi de sizsiniz” dedi.

Adalet Kurultayı arifesinde bir araya gelen Büyükerşen ve Usluer, kurultay hakkında konuştu. Kurultayın konu başlıklarından biri olan ‘Eğitimde Adalet’ komitesinde görevli olan Usluer, bu başlık altında yapılacaklar hakkında Büyükerşen’e bilgi verdi. Ayrıca Milli Eğitim Komisyonu CHP sözcüsü olan Usluer 7 Eylül’de Ankara’da gerçekleştireceği ‘Eğitimin üç şartı’ başlıklı çalıştaydan söz etti. Büyükerşen, Usluer’in eğitim alanına yoğunlaşmış olmasının hem Eskişehir adına hem de Usluer adına çok yerinde bir adım olduğunu belirterek eğitiminin önemine vurgu yaptı. Eğitimin ekmek ve su kadar önemli olduğunu söyleyen Yılmaz Büyükerşen Adalet Kurultayındaki en önemli başlıklardan birinin de eğitim olduğunu söyledi. Öte yandan Yılmaz Büyükerşen’e yapılan saldırıyı şiddetle kınadığını ifade etti. Usluer, “Bizim şehrimiz bir huzur kenti bunun mimarlarından biri ve en önemlisi de sizsiniz. Bu saldırı gösteriyor ki adalet bizim vazgeçilmezimiz. Hem size yapılan saldırı hem de sizin tepki gösterdiğiniz rant meselesi temelde adaletin ülkemizde can çekiştiğinin göstergesidir” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali 17 Ağustos 2017 18:27

O göztepe maçını unutamam ve bir eskişehir milletvekili gidipte göztepe yi bizleri alay edercesine acımız tazeyken hiç gereği yokken sosyal medya hesabından tebrik edemez.bu es es taraftarıyla dalga geçmek gibi bi şeydi. Bizde sandıkta sizlerle alay edeceğiz

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi