Üretime Başlayacak Tekstil Atölyesindeki İlk Ürünü Başkan Çöl Dikti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Üretime Başlayacak Tekstil Atölyesindeki İlk Ürünü Başkan Çöl Dikti
A
a

Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İlçede İlerleyen Günlerde Üretime Başlayacak Olan Tekstil Atölyesini Ziyaret Ederek Dikiş Makinesinin Başına Geçip İlk Siparişi Kendisi Dikti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ilçede ilerleyen günlerde üretime başlayacak olan tekstil atölyesini ziyaret ederek dikiş makinesinin başına geçip ilk siparişi kendisi dikti.
Başkan Çöl, ilçede faaliyet girecek özel bir firmaya ait tekstil atölyesini ziyaret ederek yapılan hazırlıkları yerinde inceledi. İlçe şehir hamamının olduğu yerdeki katlı otoparkın altında açılacak olan ve çok kısa bir süre içinde üretime geçecek tekstil atölyesini gezen Başkan Çöl, firma sahipleriyle görüşerek konuyla ilgili kendilerinden bilgi aldı. Gelen tekstil makinalarını da inceleyen Başkan Çöl, burada bulunan iş makinesini kullanıp ilk ürünü kendileri dikerek, test etme fırsatı buldu.Üretime başlayacak olan firma yetkililerine kolaylıklar dileyen Başkan Çöl, iş yeri açılışında görüşmek üzere atölyeden ayrıldı.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi