Ünlü oyuncudan Halk Market'e destek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ünlü oyuncudan Halk Market'e destek
A
a

Ünlü oyuncu Engin Öztürk, Odunpazarı Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hayata geçirdiği örnek proje Halk Market'e önemli miktarda bağış yaptı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'nin doğrudan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştığı Halk Market projesine bir destek de ünlü oyuncu Engin Öztürk'ten geldi. Muhteşem Yüzyıl ve Diriliş Ertuğrul gibi son yılların birçok önemli TV yapımında adından söz ettiren Eskişehirli oyuncu Engin Öztürk, Halk Market'e önemli bir destekte bulunarak örnek bir davranışa imza attı. Engin Öztürk'ün verdiği desteğin sosyal farkındalık yaratması amacıyla özellikle de toplumun önde gelen isimlerine, iş adamlarına ve sanatçılara örnek olması gerektiğini belirten Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, Halk Market'e yapılan bağışların doğrudan gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştığını belirterek ünlü oyuncuya desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 
HALK MARKET'TEN 850 AİLE FAYDALANIYOR
Odunpazarı Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmalarına yeni bir boyut kazandırdığı Halk Market projesiyle, ihtiyaç sahiplerine erzak kolisi göndermek yerine ihtiyaç duydukları ürünleri kendilerinin seçmesini sağlıyor. Ayda 850 ihtiyaç sahibi ailenin faydalandığı Halk Market, belediyeye bağış olarak verilen gıda, temizlik, giyim, kırtasiye ve yakacak maddelerini niteliklerine uygun koşullarda depoluyor. Birebir görüşmeler ve değerlendirmeler sonucunda belirlenen gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlar, her ay yüzlerce ürün çeşidi arasından kendilerine ücretsiz olarak temin edilen Halk Kart ile alışveriş yapıyor. Odunpazarı Belediyesi ile Verem
 
Savaş Derneği arasında imzalanan Gıda Bankası Protokolü ile Halk Market'e bağış yapan hayırsever vatandaşlar ve iş sahipleri, vergisel avantajlardan yararlanabiliyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali 1 Haziran 2018 15:06

Adı Engin'dir ama kendisi adam gibi adam ve hasta Es Es lidir.Gurur duyuyoruz seninle..

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi