Ahmet Ataç 15 02 2024

Ünlü gazeteciyi tecavüz edip öldürdüler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ünlü gazeteciyi tecavüz edip öldürdüler
A
a

Bulgaristan'da yaptığı yolsuzluk haberleriyle ünlenen gazeteci Victoria Marinova, Ruse kentinde tecavüz edildikten sonra öldürüldü.

Sütiş Eskişehir
Bulgaristan'a yolsuzlukları araştıran gazeteci Victoria Marinova(30), Ruse şehrinde öldürülmüş olarak bulundu. Marinova'nın, tecavüz edildikten sonra öldürüldüğü ve yanındaki cep telefonu ile bazı eşyalarının da kayıp olduğu belirtildi.

CESEDİ PARKTA BULUNDU

Bulgaristan'ın Ruse kentinde yayın yayan TVN kanalında muhabirlik ve sunuculuğun yanı sıra 'Dedektör' adlı programı hazırlayan Victoria Marinova, Cumartesi akşama kentteki bir parkta öldürülmüş halde bulundu. Son dönemde Avrupa Birliği (AB) fonlarıyla ilgili yolsuzluk iddialarını araştırdığı belirtilen gazeteci Marinova'nın bu araştırmasıyla ilgili öldürülüp öldürülmediği araştırılıyor.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Bulgar yetkililer, Marinova'nın tecavüz edildikten sonra öldürüldüğünü, yanında bulunan cep telefonu, otomobil anahtarı, bazı kıyafetleri ve gözlüklerinin de kayıp olduğunu açıkladı. Marinova'nın kafasına vurulup, boğularak öldürüldüğü belirtildi.

DNA ÖRNEKLERİ İNCELENİYOR

Bulgar yetkililer, olay gününden itibaren gazeteci Victoria Marinova'nın ölümüyle ilgili geniş kapsamlı soruşturmanın sürdürüldüğünü ancak henüz kesin bir bulguya rastlanılmadığını bildirdi. Marinova'dan DNA örneklerinin alındığı ve incelendiği kaydedildi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi