Üniversiteli kızı minibüsten kaçırdılar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Üniversiteli kızı minibüsten kaçırdılar
A
a

Mersin'de üniversite öğrencisi Zelal Topçul, teyzesiyle birlikte bindiği minibüste herkesin gözü önünde kaçırıldı. Ailesi ve polis, kaçırılan kızlarını ararken Topçul'un kaçırılma anı bindiği minibüsün güvenlik kamerasına yansıdı. Genç kızı kaçıranların kimliği de belli oldu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Mersin Üniversitesi hemşirelik bölümünde okuyan Zelal Topçul'u güpegündüz kolundan tutarak kaçıranların akrabaları olduğu belirledi. Yakınları, 20 yaşındaki genç kızı kaçıran akrabasının daha önce genç kızla evlenmek istediğini, Zelal Topçul'un ise kabul etmediğini söyledi.



Polis genç kızı kaçıranların peşine düşerken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Zelal'in ailesi de kızını görenlerin polisi aramasını istedi.

KAÇIRANLARIN KİMLİĞİ OLDUĞU BELLİ OLDU
Zelal Topçu'nun ailesi kızlarının bulunması için görüntüleri Müge Anlı'nın programına da gönderdi. Baba Yusuf Topçul, kaçıran kişinin amcasının çocuklarının çocukları olduğunu, olaydan sonra hiçbir şey olmamış gibi seraların içine girdiğini ve olayı inkar ettikten sonra kayıplara karıştığını anlattı.

Baba Topçul, kızını kaçıranların bağımlı olduğu için toplumdan dışlandığını, şahısların telefonlarını kapatmasına rağmen ailesinin kendilerine tehdit mesajları gönderdiğini söyledi.

Müge Anlı da akıllara durgunluk veren anları izlerken şoka girdi ve "Görüntüleri izlerken tüylerim diken diken oldu. 'Baban bekliyor' deyip götürüyorlar. Daha sonra binenler de akrabaları. Daha önce sevdiğini söylemiş ama kız istemediğini anlatmış. Bu kadar kolay mı? İnanılır gibi değil" dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi