Üniversite Öğrencilerine Pazaryeri Gençlik Merkezi Tanıtıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Üniversite Öğrencilerine Pazaryeri Gençlik Merkezi Tanıtıldı
A
a

Üniversite Öğrencilerine Gençlik Merkezi Tanıtıldı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Pazaryeri Gençlik Merkezi, Bilecik Gençlik Hizmetleri Müdürü Yaşar Karabulut tarafından Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Pazaryeri Meslek Yüksekokulu Öğrenci Otağı’nda üniversite öğrencilerine tanıtıldı.
Gerçekleşen tanıtım programına, Bilecik Gençlik Hizmetleri Müdürü Yaşar Karabulut, Bilecik Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Eker, Pazaryeri Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Vekili İslam Özkul, Pazaryeri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Özdemir, Pazaryeri Meslek Yüksekokulu Sekreteri Arzu Onan, Pazaryeri Gençlik Merkezi Görevlisi Semih Çakır ve öğrenciler katıldı.
Burada bilgi veren Bilecik Gençlik Hizmetleri Müdürü Yaşar Karabulut, nüfusça buradan daha büyük bir çok ilçede Gençlik Merkezi’nin olmadığını, Pazaryeri ilçesinde yapımı tamamlanan Pazaryeri Gençlik Merkezinde, gençlerin sosyal aktivitelerini gerçekleştireceği etkinlik alanları, öğrenci otağı, basketbol sahası, tenis kordu, bilgisayar laboratuvarı ve çeşitli atölyelerin bulunduğunu belirtti. Pazaryeri ilçesinde açılacak kurslar hakkında da bilgiler veren Karabulut,”Pazaryeri Gençlik Merkezimizde tamamen öğrencilerin istekleri doğrultusunda Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile bağlama, klarnet, ney, keman, gitar, işaret dili, bilgisayar, diksiyon, İngilizce, ilk yardım, masa tenisi, yazılım, halk oyunları, tiyatro, Arapça, resim kurslarımızdan öğrencilerimiz yararlanabilir. her zaman öğrencilerimiz destekçisi olacağız” dedi.
Öğrencilere Pazaryeri Gençlik Merkezi hakkında bilgiler verilirken, öğrencilerin de açılan Gençlik Merkezi hakkında düşünceleri alındı.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi