Ünal Karaman: “Yeni Sezona İddialı Bir Başlangıç Yapmak İstiyoruz”

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ünal Karaman: “Yeni Sezona İddialı Bir Başlangıç Yapmak İstiyoruz”
A
a

Yeni Sezon Hazırlıkları İçin Afyonkarahisar’Da Kampa Giren Göztepe Spor Kulübü Teknik Direktörü Ünal Karaman, Afyon İdeal Bir Kamp Merkezi Olduğunu İfade Ederek: “Yeni Sezona İddialı Bir Başlangıç Yapmak İstiyoruz” Dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Yeni sezon hazırlıkları için Afyonkarahisar’da kampa giren Göztepe’de Teknik Direktör Ünal Karaman, "Yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.
Süper Lig’de mücadele eden İzmir temsilcisi Göztepe yeni sezon hazırlıkları için Afyonkarahisar’a gelerek kampa girdi. Günlük çift antrenmanlarla sezon hazırlıklarına devam eden takımın teknik direktörü Ünal Karaman, antrenman arasında Vali Gökmen Çiçek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Afyonkarahisar’ın gerek spor altyapısı gerek iklim şartları açısından ideal bir kamp merkezi olduğunu ifade eden Ünal Karaman, “Afyonkarahisar kampını en iyi şekilde değerlendirerek, iyi hazırlanarak yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan ve destek olan Vali Gökmen Çiçek’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

"Sporda en iddialı şehir olma yolunda ilerliyoruz"
Sporun şehrinde her geçen gün daha fazla takım ağırlamaya başladıklarını ve bunun kendisini çok mutlu ettiğini belirten Vali Gökmen Çiçek ise, “Türkiye’nin en iyi spor tesislerine sahip olan Afyonkarahisar, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile bu alanda en iddialı şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Takımların sezon hazırlığı için Afyonkarahisar’ı tercih etmeleri ve her geçen gün daha fazla ilgi olması bizleri mutlu ediyor. Göztepe Spor Kulübü Teknik Direktörü Ünal Karaman’a ve tüm takıma teşekkür ediyor, iyi bir kamp dönemi geçirmelerini diliyorum” dedi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi