Umut yolculuğu başlıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Umut yolculuğu başlıyor
A
a

Şanssız bir Play-Off’la Süper Lig’in kapısından dönen, sıkıntılı kongre sürecinden geçen, iki dönem transfer cezası alan, sezon hazırlıklarına geç başlayan Eskişehirspor, bütün olumsuz koşullara rağmen bugün umut yolculuğuna çıkıyor.

Sütiş Eskişehir
Yeni bir sayfa açıyoruz
Geçtiğimiz sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve başarılı sonuçlara imza atan Eskişehirspor ilk 2 şansını yitirerek Play-Off’lara kalmıştı. Göztepe’ye finalde kaybeden Kırmızı Şimşekler, Süper Lig hayalini başaramadı. Siyah Kırmızılı ekip büyük sıkıntılar içinde, transfer cezası ile start alacağı ligde yine taraftarını arkasına alıp başarılı bir sezon yaşamayı arzuluyor.


Hedef İstanbul’da galibiyet

Eskişehirspor ligin ilk haftasında bugün TFF 1. Lig’in yeni ekibi İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı Şimşekler dişli rakibi karşısında ilk maçtan galibiyetle dönerek lige galibiyetle başlamayı arzuluyor. İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak olan kritik mücadele saat 21.00’de başlayacak. Mücadeleyi Bahattin Şimşekler yönetecek.


Yalçın’ın ilk maçı olacak

Sezona büyük sıkıntılarla başlayan Eskişehirspor’da transfer cezası olmasına rağmen göreve Sergen Yalçın gelmişti. Genç antrenör yaptığı açıklamada taraftara iyi bir futbol oynayan takım izlettireceğinin sözünü vermişti. Sergen Yalçın’da bugün yeni takımının başında ilk resmi maçta galibiyet hedefliyor. Siyah Kırmızılı taraftarlar da yepyeni bir sayfa açan takımlarının 3 puanla dönmesini bekliyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Gökhan 12 Ağustos 2017 02:54

Yolumuz açık olsun

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi