Ahmet Ataç 15 02 2024

Ümraniye'nin hocası: Antrenmanlarda çalıştık ancak Es Es...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ümraniye'nin hocası: Antrenmanlarda çalıştık ancak Es Es...
A
a

Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, antrenmanlarda çalışmalarına rağmen Eskişehirspor karşısında bir kontra atakla golü yediklerini belirterek, "Sayısız pozisyona girip atamadık ancak Eskişehirspor bir kez gelip golü buldu" dedi.

Sütiş Eskişehir

Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında Ümraniyespor, sahasında karşılaştığı Eskişehirspor’a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Oyuna istedikleri gibi başladıklarını anlatan Bektaş, “İstediğimiz gibi maça başladık. Oyunu istediğimiz gibi yönlendirdik. Bu kadar gol pozisyonuna girince atmalısınız. Öne geçebilseydik oyun çok farklı olabilirdi. Serdar Özbayraktar sakatlanınca öndeki baskı azaldı. Bizi üzen taraf çalıştığımız halde kontra ataktan gol yememiz oldu. Kapalı savunmayı aşamadık. Büyük bir avantaj kaybetmiş sayılırız. Üzgünüz. Haftaya deplasmanda kazanarak mağlubiyeti telafi etmeliyiz. Rakibimizi tebrik ediyorum. Olmayınca olmuyor. Motivasyonumuzu kaybetmeden çalışmaya devam edeceğiz. Bugünkü maç ders olarak gösterilebilir. Sayısız pozisyona girip atamadık ancak Eskişehirspor bir kez gelip golü buldu” açıklamasını yaptı.

Yücel İldiz: Eksik kalmamıza rağmen...

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi