Ulusal Eczacılık Kongresi ESKON 2022 Eskişehir'de düzenlendi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ulusal Eczacılık Kongresi ESKON 2022 Eskişehir'de düzenlendi
A
a

Ulusal Eczacılık Kongresi ESKON 2022 Anemon Otel’de düzenlendi. 3 gün sürecek kongrenin ilk gününde ilgi yoğun oldu.

Sütiş Eskişehir
3 gün sürecek olan Ulusal Eczacılık Kongresi ESKON 2022, Anemon Otel’de gerçekleştirildi. 9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası Öğrenci Komisyonu tarafından düzenlenen Ulusal Eczacılık Kongresi ESKON 2022, ilk gününde ilgi yoğunken, öğrencilerle alanında uzmanlaşmış konuşmacıları bir araya getirdi.

BİZİM İÇİN BÜYÜK GURUR
9. Bölge Eskişehir Bilecik Eczacı Odası Öğrenci Komisyonu Başkanı Melis Umay Yılmaz, “9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası Öğrenci Komisyonu olarak her detayıyla bire bir ilgilendiğimiz ve 2018’den beri hayalini kurduğumuz ESKON 2022’de sizlerle buluşuyor olmaktan büyük gurur duyuyorum. Bugün burada Türkiye’nin dört bir yanından 22 farklı şehirden ve 2 farklı ülkeden 400’den fazla katılımcıyı ağırlıyor olacağız. Bu gerçekten bizler için çok büyük bir gurur. Bizler çift yılların Aralık ayları bizimdir diyoruz. Umuyoruz bu kongreden sonra çift yılların Aralık ayları sizlere hep bizi hatırlatır” dedi. 9. Bölge Eskişehir Bilecik Eczacı Odası Başkanı Metin Kamış, konuşmasının başında pandemi sürecinde vefat eden meslektaşlarını anarak, “Tüm dünyayı kasıp kavuran pandemiden ötürü 2020 yılında gerçekleştiremediğimiz kongreyi 2022 yılında yapmanın gururunu yaşıyoruz. Dolu dolu bir 3 gün geçireceksiniz. Arkadaşlarımız 6-7 aydır büyük bir emekle çalışıyor. Ben öğrenci komisyonundaki tüm arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum” dedi.

GELİŞMELERİ TAKİP EDİYORUZ
Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Ergun ise, “Öğrencilerimiz tarafından düzenlenen ulusal çapta ilk eczacılık kongresi olan ESKON 2014’ten sonra 2016, 2018 ve şimdi ESKON 2022 ile sizle beraberiz. Bu hem fakültemiz hem üniversitemiz adına bizler için gurur ve mutluluk verici. Böyle etkinliklerin eczacılık alanındaki son gelişmeleri takip etmeye ve farklı alanlarda farklı bakış açıları edinme konusunda fırsat sunduğunu düşünüyorum” diye konuştu. BERİVAN HALİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi