Ukraynalılar hayran kaldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ukraynalılar hayran kaldı
A
a

Özel Ümit Hastaneleri, Türkiye Sağlık Turizm Derneği katkıları ile Türkiye’ye davet edilen Sağlık Turizm Heyeti’ni bir gün boyunca Eskişehir’de misafir etti. 

Sütiş Eskişehir
Türkiye Sağlık Turizm Derneği tarafından 27 Mart- 1 Nisan 2017 tarihleri arasında ağırlıklı olarak Ankara’da misafir edilen heyet bir günlük Eskişehir gezisinde Özel Ümit Hastanesi’nin konuğu oldu. Sağlık alanındaki gelişmeleri öğrenmek ve bu alanda kullanılan son teknolojileri yerinde incelemek için hastaneye gelen heyet burada İdari Direktör Oktay Tanrıverdi tarafından bilgilendirildi.

Sağlık sistemini anlattılar

Özel Ümit Hastanesi İdari Direktörü Oktay Tanrıverdi ve hastane temsilcileri tarafından ağırlanan heyete öncelikle Eskişehir’i ve hastaneyi tanıtan bir sunum yapıldı. Hastanenin yapısı, kuruluşu, doktorları ve çalışmaları hakkında bilgi verilen heyet özellikle Türkiye’nin sağlık sistemi, doktorların uzmanlık sürecindeki eğitimleri ve hastaların sağlık güvenceleri konusunda da çeşitli sorular sordu.

Avrupa standartlarında

Katılımcılarla hastanede yapılan özellikli ameliyat sayıları, doğum ve ölüm oranları hakkında ayrıntılı bilgiler de paylaşıldı. Hastane doktorları ile de görüşme imkânı bulan katılımcılar, hastanede gerçekleştirilen ameliyatlar, işlem detayları ve iyileşme süreçleri hakkında da bilgiler edindi. Sağlık Turizm Derneği temsilcileri, Ukrayna’dan gelen doktorlar, terapistler, başhekimler ve sağlık turizm firma temsilcilerinden oluşan heyet Eskişehir’in ulaşılması kolay bir şehir olduğunu ve sağlık hizmetinin Avrupa standartlarında verildiğini ifade etti. Doktor muayene odalarını, hasta odalarını, yeni doğan yoğun bakım ünitesi, genel yoğun bakım ünitesini, laboratuvar ve ameliyathaneleri ziyaret eden heyet öğlen saatlerinde hastaneden ayrıldı.
Öğleden sonra, hastane yöneticileri katılımlarıyla TÜRSAB rehberliği ile Sazova Kültür, Sanat ve Bilim Parkı, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Müzesi, Tarihi Odunpazarı Evleri ve Atlıhan El Sanatları Çarşısı ziyaret edildi.Şimdiye kadar hiç böyle bir ağırlama yapılmadığını ifade eden Sağlık Turizm Derneği Genel Koordinatörü Ercan Karakuş heyet adına teşekkürlerini ifade etti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi