Ucuz et satışında son dakika gelişmesi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ucuz et satışında son dakika gelişmesi!
A
a

Tarım Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ucuz et satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Et satışının piyasa oturana kadar devam edeceğini söyleyen Fakıbaba, ucuz et satışının 6 tondan 10 tona çıkarılabileceğini de belirtti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Tarım Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ucuz et satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu.


Ucuz et satışının 6 tondan 10 tona çıkarabileceklerini söyleyen Fakıbaba, iki market zincirinden başlatılan ucuz et satışlarının piyasa oturana kadar devam edeceğini söyledi. Fakıbaba, atılan bu adım sonrası diğer marketlerin de et fiyatlarını düşürmek zorunda kaldığının altını çizdi.


Fakıbaba, "Bugün saat 11.00 itibarıyla ucuz et satan mağazalarda ürünlerin tükendiğini öğrendik. Bittiyse ertesi gün bir daha gelir. Zaten amacımız bu" diye konuştu. Türkiye'de 80 milyon kişiye ucuz et satışı gibi bir iddialarının zaten olmadığını dile getiren Fakıbaba, "Ucuz et satışını sadece iki markete yaptırmamızı eleştirenler var. Bu doğal. Ancak bu kararı alırken 81 ilin tamamında bu satışın yapılmasını gözettik. İkisi de aynı ve en iyi fiyatı verince ikisine de verdik. Bu adım sonrası diğer marketler de et fiyatlarını düşürmek zorunda kaldı. Bu sevindirici" diye konuştu.


Et üretiminde küçük aile işletmelerinin de devreye gireceğini belirten Fakıbaba, ucuz et projesinin başarılı olacağına gönülden inandığını da sözlerine ekledi. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi