Ücretsiz Yaz Spor Okullarına Başvurular Sürüyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ücretsiz Yaz Spor Okullarına Başvurular Sürüyor
A
a

Bozüyük Belediyesi Ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliği İle 6 Branşta Düzenlenen Ücretsiz Yaz Spor Okulu Başvuruları Yoğun İlgi İle Devam Ediyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bozüyük Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 6 branşta düzenlenen ücretsiz yaz spor okulu başvuruları yoğun ilgi ile devam ediyor.
Yaz boyunca öğrencilerin kendilerini farklı dallarda geliştirmesi ve iyi vakit geçirerek tatili en iyi şekilde değerlendirmelerine fırsat verecek olan kurslara başvurular, 17 Haziran 2022 Cuma günü sona erecek. Yaz spor okulları çerçevesinde; basketbol, voleybol, jimnastik, kort tenisi, güreş ve yüzme gibi toplam 6 branşta düzenlenen kurslardaki programlar, uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilecek. Tamamen ücretsiz olarak düzenlenen yaz spor okullarına katılmak isteyenler ise başvurularını Metristepe Kültür Merkezi’ne yapabilecek. Basketbol, voleybol ve kort tenisi branşlarına 2010-2015 arası doğumlular, jimnastik branşına 2014-2018 arası doğumlular, yüzme branşına 2010-2016 arası doğumlular ile güreş branşına ise 2008-2013 arası doğumlular başvurabilecek.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi