Üç adet kırtasiye yerinin kiralanması işi

A
a
İHALE DUYURUSU
T.C.
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
 
1. İHALENİN KONUSU VE NİTELİĞİ: Üniversitemiz Meşelik Kampüsü içerinde bulunan aşağıda m2 belirtilen 3 (üç) adet kırtasiye yerinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45’inci maddesi gereğince açık teklif usulü ile 3 (üç) yıllığına kiralanması işi açık teklif usulü ile ihale edilecektir.
2. İHALENİN HANGİ TARİH VE SAATTE NEREDE YAPILACAĞI: İhale, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlük Binası 1.kat İhale Komisyon odasında 18/12/ 2023 Pazartesi günü saat 10.00’da yapılacaktır.
İHALE DOSYALARININ TESLİM EDİLECEĞİ ADRES: İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı /Kiralama Birimi Rektörlük Binası Meşelik Kampüsü /ESKİŞEHİR
3. İDARENİN ADRESİ: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Meşelik Kampüsü/ESKİŞEHİR
4.KİRALANACAK KIRTASİYE ADRESİ
S.No Kiralanacak Yerin Adresi                           Yerleri Yüzölçümü
1 Eğitim Fakültesi Binası Zemin kat Meşelik Kampüsü 40m2
2 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi C-Blok Meşelik Kampüsü 24m2
3 Merkezi Kütüphane Binası Zemin kat
 
Meşelik Kampüsü 27m2
Toplam:91m2
5. İŞİN MUHAMMEN BEDELİ- GEÇİCİ TEMİNAT TUTARI
S.No Kiralanacak Yerin Adresi                           TAHMİNİ KİRA BEDELİ 3YILLIK %3 GEÇİÇİ TEMİNAT BEDELİ
1 Eğitim Fakültesi Binası Zemin kat 40m2 64.800,00 TL
 
1.944,00 TL
2 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi C-Blok 24m2 46.800,00 TL
 
1.404,00 TL
3 Merkezi Kütüphane Binası Zemin kat 27m2
 
54.000,00 TL
 
1.620,00 TL
Toplam:4.968,00 TL
6. İHALEYE KATILABİLME ŞARTLARI:
  İsteklilerin:  
A-Türkiye'de tebligat için adres göstermesi
B-2023 yılına ait T.C. Savcılığından alınan iyi hal kağıdı (Sabıkasızlık Belgesi)
a) Gerçek kişi olması halinde ise taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.
b) Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliği oluşturan gerçek kişilerin taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.
C-  İmza sirküleri vermesi
a)  Gerçek kişi olması halinde imza sirkülerinin aslı veya noter tasdikli sureti.
b)  Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin imza sirkülerinin aslı veya noter tasdikli sureti
Ç- İstekliler adına vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin vekaletnamenin aslını veya noter tasdikli sureti ile imza sirkülerinin aslı veya noter tasdikli suretini vermesi
D- Geçici teminat tutarının yatırıldığına dair belge veya banka geçici teminat mektubu geçici teminat bedeli nakit olarak Ziraat Bankası Eskişehir Şubesindeki TR 27 0001 0001 1740 0130 8150 03 banka hesabına yatırılabilir.
E- İhale dokümanları; Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Ziraat Bankası Eskişehir Şubesindeki  TR27 0001 0001 1740 0130 8150 03 Iban numarasına İşin Adını ve VKN/TC.No. belirterek 300,00 TL doküman bedelini yatırarak İhale Dokümanını idareden almaları, ayrıca dekontunu ihale dosyasına koymaları zorunludur.
F- İsteklilerin ortak girişim olması halinde,  uygun ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalanan ortaklık sözleşmesini vermesi. İhale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verirler, ayrıca grubun bütün ortakları idare ile yapılacak ihale sözleşmesini şahsen veya vekil tayin edecekleri kişiler vasıtasıyla imzalarlar.
G-  Ticaret Odası kayıt belgesi veya Meslek Odası kayıt belgesi
Ğ-  Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi belgesi veya Ticaret Sicil Tasdiknamesi
H- Fotokopi, baskı, cilt makinası vb. şartname ve eklerinde belirtilen bulunması gereken zorunlu makine teçhizatın kendi demirbaş envanterinde kayıtlı olduğunu belgelemeli veya yapılan bir sözleşme ile iş bu şartnamede istenilen makine-teçhizatın istekli tarafından sözleşme süresi içinde kullanabileceğine dair sözleşmenin aslı.
I-  İhale Durum Belgesi.
İ- İhale tarihinden en geç bir ay öncesine kadar vergi ve sigorta borcu bulunmadığına dair belgeler.
7- Yukarıdaki belgelerden herhangi birini ibraz etmeyen isteklilerin teklif dosyaları değerlendirmeye tabi tutulmadan ihale dışı  
 bırakılır.
8- Posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 sayılı devlet ihale kanununun 37' nci maddesine uygun olarak hazırlanması ve ihale saatinden önce ihale komisyon başkanlığına ulaştırılması şarttır.
9-   Postada meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı idare ve komisyon sorumluluk kabul etmez.
10- Her türlü vergi, resim, harç ve benzeri giderler kiralayana aittir.
11- İhale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
12- İstekliler ihale dokümanını oluşturan belgelerde yer alan tüm koşulları ve kuralları kabul etmiş sayılır.
 



#ilangovtr   BASIN NO: ILN01943361

 
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi