Türkiye'nin ilk Roman milletvekilinden Kurt'a ziyaret

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Türkiye'nin ilk Roman milletvekilinden Kurt'a ziyaret
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili ve Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın ise 3'üncü roman Milletvekili Özcan Purçu, seçim çalışması için geldiği Eskişehir’de Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’u ziyaret etti. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirli roman vatandaşlar ile buluşmak için Eskişehir’e gelen Purçu, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette Purçu’ya CHP Eskişehir İl Başkanı Rabia Akman eşlik etti. 

Eskişehir’deki Romanların 24 Haziran’da sandığa giderek oyunun CHP’den yana olacağına inandığını ifade eden Purçu "Eskişehir ve Odunpazarı Türkiye’nin model kentlerinden biri oldu. Başkan Kazım Kurt Odunpazarı’nda gurur duyduğumuz, örnek çalışmalarıyla fark oluşturuyor. Yerel yönetimler güçlenecek, kurumsal çalışmalar artacak. CHP iktidarında belediyelerimizde CHP Roman Eylem Planı hayata geçirilecek. Eskişehir’de belediyeler tarafından yapılan çalışmalar, Türkiye’yi nasıl yöneteceğimizin en büyük örneği. Bu örnekleri gören, burada yaşayan Roman vatandaşlarımız da 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce ve partimize oy vereceklerdir" dedi. 

24 Haziran günü gerçekleşecek seçimlerin Türkiye için hayati önem taşıdığını belirten Başkan Kazım Kurt ise, "Türk siyasi tarihinin en önemli seçimlerinden birine sayılı günler kaldı. Ben 25 Haziran sabahında Türkiye’nin daha aydınlık bir güne başlayacağına inanıyorum" diye konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi