Türkiye'de ilk kez Eskişehir'de yapılacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Türkiye'de ilk kez Eskişehir'de yapılacak
A
a

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, son günlerde gündemde yerini koruyan Yaşam Merkezi hakkında bilgiler verdi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Yakın zamanda Yaşam Merkezi’nin lansmanının yapılacağını belirten Başkan Küpeli, “EOSB Yönetimi olarak seçim öncesi vermiş olduğumuz vaatlerin hepsini bir bir yerine getiriyoruz, bunlardan biri de seçim broşürlerinde görmüş olduğunuz 22. Projemiz olan “ESOPARK BUSINESS CLUB”’dır. Biz bir şeyi tasarlarken ve yaparken sürdürülebilir gelişmenin peşindeyiz, her zaman sanayicimizin baktığı gözle projelerimize bakıyoruz, bu proje de onlardan biri, projenin adını EOSB Yaşam Merkezi olarak değiştirdik ve son 1 yıldır yürüttüğümüz çalışmaların sonuna geldik. Türkiye'de Organize Sanayi Bölgesi içindeki ilk “Yaşam Merkezi”nin tanıtım hazırlıklarını tamamlıyoruz. Daha önce birkaç kere daha kamuoyuna duyurduğumuz gibi hem OSB’deki sanayicilerimizin hem de Eskişehirli hemşerilerimizin günlük yaşam kalitesini arttıracak Yaşam Merkezimizin lansmanı yakın zamanda geniş katılımlı bir basın toplantısıyla gerçekleştirilecektir. Bu sırada öğrenmiş bulunuyorum ki Sanayi Odası da büyük bir teveccüh ve kibarlık örneği göstererek, EOSB’nin hayata geçireceği Yaşam Merkezini tanıtmaya başlamış. Kendilerine bu tanıtım çabası için teşekkür ederim. Kamuoyuna bir kez daha duyurmak istiyorum, Türkiye’nin ilk ve tek olacak Yaşam Merkezinin lansmanını yaptıktan sonra görülecektir ki hem Eskişehirli sanayiciler hem de Eskişehir, EOSB ve Eskişehir ile bir kez daha gurur duyacaktır. EOSB Yönetimi Eskişehir sanayisini ve çevresini değiştirecek projelere devam edecektir” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yatırım 7 Ağustos 2018 23:24

Bursa'ya 1.2 Milyar TL'lik BOSCH benzinli araç yakıt enjeksiyon sistemleri ek yatırımı için antlaşma imzalandı. GEÇMİS OLSUN!!!!!!

0 1 Cevap Yaz
m 7 Ağustos 2018 08:59

Yaşamın merkezi 'emek'tir*! En öncve Organiz e Bölgesi girnişini, İşçi Heykeli' ile saylğınızı gösterin de, yaşam merkezsinrdeki 'yeriniz' belli olsun. !"Emek şehri köle panayırı gibi anılamaz!

0 0 Cevap Yaz
Doğa Sever 6 Ağustos 2018 22:38

Kızılinler projesi gibi yıllarca bekletilmez inşallah!

0 0 Cevap Yaz
Yusuf SEZENGÖZ 6 Ağustos 2018 20:39

Başarılar başkanım

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi