Türkiye, Eskişehirspor'u konuşuyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Türkiye, Eskişehirspor'u konuşuyor!
A
a

Eskişehirspor taraftarı tarafından #EskisehirsporYokOluyor hashtag ile başlatılan kampanya twitter da ilk sıraya oturdu.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor taraftarı tarafından  #EskişehirsporYokOluyor hashtag ile başlatılan kampanya twitter'da ilk sıraya oturdu.

Maddi olarak zor günler geçiren ve başkan bulamayan Eskişehirspor puan silme cezası ile de burun buruna. Eskişehirspor kaptanı Erkan Zengin 'Çaykur Rizespor maçı son maçımız olabilir' açıklamasından sonra Kırmızı Şimşekler'in taraftarı sosyal medya üzerinden takıma destek aradı. Dün başlatılan #EskisehirsporYokOluyor hashtang ile başlatılan kampanya kısa sürede twitter'da ilk sıraya oturdu. Türkiye ve yurtdışından paylaşımlarda bulunan  siyah kırmızı taraftarlar şehrin önde gelenlerinden ilgisizliğinden yakınırken siyasi kanada ise tepki gösterdiler.

Kazım Kurt: Verilen sözler tutulmalı

Eskişehirspor taraftarinin sosyal medyada başlatmış olduğu #EskisehirsporYokOluyor kampanyasına destekler çığ gibi büyüyor. Taraftarlar attıkları tweetlerle dikkat çekerken kampanyaya Odunpazarı Belediye Başkani Kazım Kurt'tan da destek geldi. 

Eskişehirspor taraftarinin sosyal medyada başlatmış olduğu #EskisehirsporYokOlmasın kampanyasına destekler çığ gibi büyüyor. Taraftarlar attıkları tweetlerle dikkat çekerken kampanyaya Odunpazarı Belediye Başkani Kazım Kürt'tan da destek geldi. Kurt yapmış olduğu paylaşımda,"Ben bıkmadan, usanmadan, her zaman söyledim. Bu şehirde ekmek yiyen herkes Eskişehirspor için elinden geleni yapmalı, destek konusunda samimi olmalı, verdiği sözleri tutmalıdır. #EskişehirsporYokOlmasın"dedi.

Tehlike sürüyor! Eskişehirspor...

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
yılmazdedeler 27 Kasım 2017 21:08

Çalanlardan hesap sorsunlar

0 0 Cevap Yaz
Salih ozturk 25 Kasım 2017 21:42

1967-den beri burenklere gonul vermis eses sevdalisi bir taraftar olarak yarin sahada futbolcu kardeslerimiz burenklere gonul vermis 35 bin ve daha fazlasi bando esseine tum traftara oynayacak biz esese bondolu 35-bin taraftarda kirmizi siyah renkleri tasiyan siz futbolcularimizla bir butun olup sevdamiz olan kirmizi siyah efsane esesizimiz icin es es ki ki eski eski es es bizi bugunlere ve buduruma getirenlere inat hep beraber haykiracagiz bizim bu sevdamiz askimiz bitmeyecek sporun butun renklerine saygiliyiz ama bizim gercek sevdamiz kirmizi siyah es es sedasidir bu sedayi sondurmeyin ey duyarsiz olanlar icim yaniyor damarlarimdaki kirmizi siyah kanim donuyor cerrah operator profosor kurtarici bir yurek bir kalp yokmu icim yaniyor kanim donuyor yuregim kalbim sizliyor hicmi umit yok doktorlar profosorler opatorler cerahlar lufen artik birileri cikip bu kos koca camiyayinin yilmasina yok olmasina mani olsun...

1 4 Cevap Yaz
Çakır 25 Kasım 2017 20:05

Kazım kurt herşeyi çok iyi biliyor ya maşallah

3 2 Cevap Yaz
Özkan

Kendisinin de bir destegini göremedik malesef. Odunpazari belediyesinin basindasin ateslesene bi 30 40 trilyon sadece laf ebelegi var.

0 0
Salih mozturk 25 Kasım 2017 16:54

Anadolunun siyah kirmizisi buguzide sehrimin efsanesi yok olmasin bu koskoca sehirde ve ulkede bu efsaneyi ayaga kaldiracak hicmi aslan yurek insanlar yokmu ama bu sehirde binlerce es es sevdalisi bandosuyla seveleriyle saheser taftar var vede her daim olacak ben buyuk saygili ve bir okadarda sunki siyah kirmizi renlerimizin altinda gorev yapan ve hizmet edenlerden ve ozllikle futbolcu kareslerimizden pazar gunu iste bu muhtesem tarftarin muhtesem takimigibi sahada siyah kirmizi renlerle abide seklinde durup sahada bir birimizle kenetlenelim...

1 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi