Tüm Türkiye'de kutlanıyor, Eskişehir hariç!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tüm Türkiye'de kutlanıyor, Eskişehir hariç!
A
a

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın şampiyon olması tüm Türkiye'de taraftarları sokaklara dökerken Eskişehir'de herhangi bir kutlama yapılmadı.

Sütiş Eskişehir

Galatasaray taraftarı Türkiye'nin dört bir yanında şampiyonluk kutlamaları yaparken, Eskişehir'de herhangi bir sevinç gösterisi olmadı. 

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında deplasmanda Göztepe’yi Gomis’in penaltı golü ile 1-0 mağlup eden ve 21. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray’ın coşkusu, yurdun dört bir tarafında doyasıya yaşandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, il ve ilçelerde kurulan dev ekranlarda mücadeleyi takip ederken, karşılaşmanın sona ermesinin ardından büyük sevinç yaşadı. Taraftarlar, ellerinde meşalelerle tezahürat atarak 2017-2018 sezonunu birinci bitirmenin mutluluğunu kutladı.

Eskişehir'de kutlama yok
Eskişehir'de ise Galatasaraylılar herhangi bir sevinç gösterisinde bulunmadı. Şehrin en işlek yerleri beklenenin aksine boş kalırken, Eskişehirspor taraftarları da sokağa inerek takımları lehine tezahüratlarda bulundu. Şampiyonluk konvoyu da yapılmayan kentte, siyah-kırmızılı taraftarlar Eskişehirspor marşları eşliğinde cadde ve sokaklarda turlar attı. Polis ekipleri de herhangi bir olumsuzluğa karşı tedbirler alırken, taraftar kısa bir süre sonra olaysız dağıldı. Hatırlanacağı üzere, kentte daha önceki sezonlarda da herhangi bir kutlama yapılmamıştı. 

Bilindiği üzere Eskişehirspor, zor günler geçirdiği sezonda son haftalardaki aldıkları başarılı sonuçların ardından ligde kalmayı başarmıştı. 

Kaynak: İHA

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
EsEs 21 Mayıs 2018 00:21

Gerçek EsEs taraftarı başka takım tutmaz, hatta 3 büyük dedikleri Avrupada 4-5 gol yiyen İstanbul takımlarında nefret eder.

0 2 Cevap Yaz
Bazıları bilmez 20 Mayıs 2018 21:47

Eskişehirde kutlamasından..Bazıları bilmez..... Şu İstanbul takımlarının dalaveri ile kaç defa şampiyonluğumuz çalındı.Nefret ediyoruz İstanbul takımlarından.

1 6 Cevap Yaz
Herkes bilir

Siz kaç defa ilk 4 ü zorladınızda şampiyonluğunuz çalındı 😂😂😂😂😂

3 0
Selçuk Kaya 20 Mayıs 2018 19:15

Eskişehir li Es Es i tutar beyler

1 7 Cevap Yaz
ramoo

Evvett

1 2
Herkes bilir

Taraftar değil holigansınız

1 0
Eren 20 Mayıs 2018 16:57

Eses laik oldugu ligde

6 1 Cevap Yaz
EsEs...EsEs.. 20 Mayıs 2018 01:23

Kim kaçıncı olursa olsun.Bizi ilgilendiren sadece EsEs.

3 11 Cevap Yaz
Devri alem 20 Mayıs 2018 01:22

Dorukhan sevinsin. Cincon birinci olmuş. Cikcikler ikinci ,8taş gerilerde kalmış.

2 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi