Transferimi engellediler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Transferimi engellediler!
A
a

Eskişehirspor'dan ayrılan Erkan Zengin, geleceği hakkında İsveç basınına açıklamalarda bulunurken, transferin son saatlerinde Aytemiz Alanyaspor'un kapısından döndüğünü açıkladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Tecrübeli oyuncu, Eskişehirspor'un Aytemiz Alanyaspor'a transferine izin vermediğini söylerken, İsveç'e dönebileceğinin de sinyallerini verdi.

Erkan Zengin, transferin son saatlerinde Alanyaspor ile anlaştığını söylerken "Alanyaspor ile anlaşmıştım ve transfer oluyordum ama kulübüm iki saat kala buna izin vermedi" ifadelerini kullandı. 

Eskişehirspor ile sözleşmesini feshetme konusunda anlaşan Erkan, alacaklarında yaşanan problem nedeniyle bonservisini alamamıştı. Daha sonra Eskişehirspor ile yollarını ayırdığını dile getiren 32 yaşındaki oyuncu, eski kulübü Hammarby ile henüz bir görüşme yapmadığını da söyledi ve "Avrupa'da transfer dönemi bitti. MLS'e ya da İsveç'e transfer olabilirim. Belki evime (Hammarby) dönerim" dedi.

Sorulan soru üzerine Hammarby Sportif Direktörü Jesper Jansson ile henüz bir görüşme yapmadıklarını da dile getiren Erkan, "Jansson ile henüz görüşmedik. Bekleyip neler olacağını göreceğiz" şeklinde konuştu. 
 
Kaynak : Sporx
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Fehmi Tongul Bursa 10 Şubat 2018 19:51

Erkan Tlf.No yazabilirmisin veya beni arayabilirmisin.0 545 443 43 22

4 0 Cevap Yaz
Es Esli 10 Şubat 2018 08:48

Erkan ne yaptın Pancarcı başkana da böyle oldu. Takım için yaptıkların unutuldu.

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi