Tramvayda iğrenç olay!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tramvayda iğrenç olay!
A
a

Eskişehir'de 16 yaşındaki kız çocuğuna tramvayda taciz girişiminde bulunduğu iddia edilen şahıs, vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
İddialara göre, orta yaşlarda bir erkek şahıs, SSK-Otogar tramvay hattında 16 yaşındaki bir kız çocuğuna taciz girişiminde bulundu.

Tramvaydaki yolcular tarafından fark edilip yakalanan şüpheli, Çarşı Tramvay Durağı'na gelindiğinde tramvaydan indirilip özel güvenlik görevlilerine teslim edildi. Güvenlik ekipleri şahsı polis ekipleri gelene kadar güvenlik kulübesinde bekletti. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kulübeden tacizci şahsı almaya geldiklerinde olay yerinde bulunan kalabalık şüpheliye yumruk ve tekmelerle saldırdı. Kalabalık artarken, polis ekipleri şüpheliyi hızla olay yerinden uzaklaştırdı.

Gözaltına alınan şahıs, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
çok oluyor 8 Şubat 2018 10:38

kadınlar korku içinde sesini cıkaramıyor. tramvayda hep var bunlar . bir tane değil üstelik. tramvayda önlem alınmalı taciz için.

0 1 Cevap Yaz
galip

EVET haklısınız . sesini çıkarmayan bayanımız da oluyor. kalabalığı fırsat bilenler var. bir erkek olarak tramvaya binmeye çekinir oldum artık.

0 0
davut 8 Şubat 2018 08:44

tramvaylar balık istifi olacağı buydu

0 1 Cevap Yaz
8 Şubat 2018 07:31

Oh olmuş çok iyi olmuş

0 0 Cevap Yaz
tarık

açık uçlu yorum olmuş. (" oh olmuş ") kelimesi kim için kullandınız.

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi