Toy’Dan Esnaf Ziyareti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Toy’Dan Esnaf Ziyareti
A
a

Milliyetçi Hareket Partisi (Mhp) Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, İl Ve Merkez İlçe Yöneticilerinden Oluşan Heyet İleçarşı Esnaflarını İşyerlerinde Ziyaret Ederek Ulusal Ve Yerel Gündem Konuları İle İlgili Kendilerinin Görüş Ve Taleplerini Dinleyerek İstişarelerde Bulundu.

Sütiş Eskişehir
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, il ve merkez ilçe yöneticilerinden oluşan heyet ile çarşı esnaflarını işyerlerinde ziyaret ederek, ulusal ve yerel gündem konuları ile ilgili kendilerinin görüş ve taleplerini dinleyerek istişarelerde bulundu.
MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, içinde bulunduğumuz salgın süreci ve bununla birlikte yaşadığımız ekonomik sıkıntıların farkındayız. Bu yüzden hemşehrilerimizle ve bu süreçten en çok etkilenen esnaflarımızla sık sık bir araya gelerek görüşlerini ve taleplerini dinleyerek karşılıklı istişarelerde bulunuyoruz. Gerek hükümetimizden gerekse yerel yönetim olarak Kütahya Belediyemiz ile ilgili konularda kendileriyle görüşmelerimizin bizler için çok faydalı olduğu düşüncesindeyim. En kısa zamanda salgın sürecinin bitmesiyle yeni projelerin hayata geçeceği ve ekonomik rahatlamanın oluşacağını ümit ediyoruz. Esnaflarımıza işlerinde bol kazançlar diliyor, kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi