Ahmet Ataç 15 02 2024

Tırın Kamyona Çarptığı Kazada 1 Kişi Yaralandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tırın Kamyona Çarptığı Kazada 1 Kişi Yaralandı
A
a

Afyonkarahisar’In Tırın Kamyona Arkadan Çarptığı Bir Kişi Yaralanırken, Kazada Tonlarca Şeker Pancarı İse Çevreye Saçıldı.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar’ın tırın kamyona arkadan çarptığı bir kişi yaralanırken, kazada tonlarca şeker pancarı ise çevreye saçıldı.
Kaza, gece geç saatlerde Afyonkarahisar-Antalya karayolu Sandıklı ilçesi Başağaç rampasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Emre Y., yönetiminde ki 20 BS 005 leblebi yüklü tır sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, rampa çıkan Emrah T., idaresinde ki 03 AAP 637 plakalı şeker pancarı yüklü kamyona çarptı Kaza sonucu kamyon şarampole devrilirken, pancarlar şarampole döküldü. Kazada tır sürücüsü Emre Y., yaralandı. Yaralı çevreden geçen diğer sürücülerin haber vermesi ile bölgeye jandarma ve 112 Acil servis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler yaralıyı ambulans ile hastaneye kaldırdı.
Olayın ardından konuşan kamyon şoförü Emrah T., ise tırın bir anda aracına arkadan çarptığını kaydederek, “Çok suratlıydı yada uyumuştu herhalde şoför arkadaş. Bir vurdu, ikincisinde de vurunca TIR’ı yavaşlatan ben oldum. Bizim aracımız şarampole yan yattı. Gelmiş geçmiş olsun. Bende bir şey yok. Arkadaş hastaneye kaldırıldı” dedi.
Öte yandan, kazada tonlarca şeker pancarı ise çevreye saçıldı.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi