TFF, Elazığspor'u küfürden dolayı PFDK'ya sevk etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç TFF, Elazığspor'u küfürden dolayı PFDK'ya sevk etti
A
a

Eskişehirspor'un deplasmanda kaşılaştığı Elazığspor da PFDK'ya sevk edildi. Elazığspor tribünleri 90 dakika Eskişehirspor'a küfürler yağdırmıştı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un Tetiş Yapı Elazığspor'a 3-2 yenildiği maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar Eskişehirspor'a çok ağır küfürler edilmişti. Maçtan kendi takımını desteklemekten çok Eskişehirspor'a küfürler yağdıran Elazığsporlu taraftarların bu davranışına TFF'den PFDK'ya sevk kararı geldi. 

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinden yayınlanan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu sevkleri açıklamasında Elazığspor kulübünün "çirkin ve kötü tezahürat"tan dolayı PFDK'ya sevk edildiği açıklandı. İşte TFF'nin açıklaması.

5- TETİŞ YAPI ELAZIĞSPOR Kulübü'nün 11.11.2018 tarihinde oynanan TETİŞ YAPI ELAZIĞSPOR-ESKİŞEHİRSPOR Spor Toto 1. Lig müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Eskişehirspor'a 90 dakika galiz küfürler savuran bir avuç magandayı Anadolu Gazetesi olarak gündeme getirmiş ve TFF'nin ceza verip vermeyeceğini sormuştuk. Her zaman Eskişehir ve Eskişehirspor'un hakları için mücadele eden Anadolu Gazetesi bu çirkin olayın ardından Elazığ yerel basını tarafından hedef gösterilmişti. Kendi takımlarına da zarar veren bu magandaları ifşa etmek yerine haklı isyanımıza tepki gösteren Elazığ yerel basınını şaşkınlıkla izledik. Anadolu gazetesi olarak TFF'nin vereceği kararın takipçisi olacak ve karar açıklanır açıklanmaz Eskişehirspor sevdalılarına duyuracağız.

İşte o haberimiz:

Elazığ tribünlerinden Eskişehirspor'a maç boyunca küfür

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi