Teşekkür Plaketi İle Ödüllendirildiler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Teşekkür Plaketi İle Ödüllendirildiler
A
a

Kütahya'da, Korona Virüs Salgını İle Mücadelede Özverili Çalışmaları Sebebiyle Belediye Sosyal Yardım İşleri Ve Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü Personelleri Teşekkür Plaketi İle Ödüllendirildi.

Sütiş Eskişehir
Kütahya’da, Belediye Sosyal Yardım İşleri ve Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü personelleri, başarılı çalışmaları sebebiyle ödüllendirildi.
Korona virüs salgını ile mücadelede başarılı ve özverili çalışmaları nedeniyle Belediye Sosyal Yardım İşleri ve Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü personelleri teşekkür plaketi ile ödüllendirildi.
Plaket takdimi öncesinde konuşan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Tüm personelimizi yarı ayrı teşekkür ediyorum. Her eve girmeye çalıştılar. Her kamu kurum ve kuruluşumuzun, başta belediye hizmet binamız olmak üzere, toplu taşıma araçları, taksileri ve diğer kurumların talep olması halinde ulaşım araçlarını dezenfekte etmek için, ayrıca bir zamanlar veren olduğu halde, pandemi döneminde alan el durumuna düşen, yardıma muhtaç olmuş birçok vatandaşımıza sadece talepleri alınıp hiçbir şekilde kamuoyu ile paylaşılmadan verdikleri adrese yardım kolilerimizi ulaştıran değerli personelimize huzurunuzda teşekkür ediyorum. Tabiri caiz ise bu tür yardımların tamamını sağ elimizle verdik, ama sol elimiz görmedi, bilmedi. Yardım yapılan aileleri başkaları ile paylaşmadık. Bu arkadaşlarımıza bir teşekkür borcumuz var” diye konuştu.
Sosyal Yardım İşleri Müdürü Keziban Çolak ve personeli ile Veteriner Hizmetleri Müdürü Ali Bilcan ve çalışanlarına plaketleri Başkan Işık tarafından takdim edildi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi