Tepebaşı'nda Ünlü mü yarışacak?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tepebaşı'nda Ünlü mü yarışacak?
A
a

2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler yaklaştıkça kulis bilgileri de ardı ardına geliyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Sonhaber Gazetesi Yazarı Ayhan Aydıner Eskişehir'de AK Parti'nin Tepebaşı Belediye Başkanlığı adaylığına en yakın ismi değerlendirdi.

İşte köşe yazısının o bölümü;

"Bugün AK Parti’nin 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde potansiyel Tepebaşı Belediye Başkan adaylarıyla ilgili değerlendirme yapacağım.
 
ÜNLÜ ÖNE ÇIKIYOR
Peki adaylık için kimlerin isimleri geçiyor? 24 Haziran seçimlerinde ‘az oy farkıyla milletvekilliğini kaçıran’ Dündar Ünlü’nün adı Tepebaşı’nda öne çıkıyor. İl Başkanlığı döneminde partide birleştirici olan Ünlü ‘uzlaşmacı ve dürüst kişiliğiyle’ sadece AK Partililer değil, ‘diğer görüşteki insanlar tarafından da takdir’ ediliyor. Bence Ünlü AK Parti’nin Tepabaşı’nda çıkarabileceği ‘en güçlü’ isim. AK Parti MKYK Üyesi Harun Karacan veya Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı’dan birisi aday yapılmadığı taktirde Büyükşehir Belediye Başkan adayı da olabilir. AK Parti’nin Kurucu Merkez İlçe Başkanı Hasan Tuç’un adı da Tepebaşı  Belediye adaylığı için geçiyor. Partinin ‘kuruluşunda büyük emeği’ olan Tuç, kent siyaset ve iş dünyasında ‘sevilen ve saygı gören’ bir isim. Aslında 2004 yılında Tepebaşı Belediye Başkan adaylığı onun hakkıydı. Ancak ‘parti içi ayak oyunlarıyla’ önce Merkez İlçe Başkanlığını bırakmak zorunda kaldı. Sonra aday yapılmadı. Buna rağmen hiç küsmedi. Partisi kendisine ne zaman görev verse yerine getirdi. Seçim dönemlerinde ‘hep sahada’ oldu."

Yazıın tamamını okumak için tıklayın

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi