Tepebaşı'nda o binalar yıkılıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tepebaşı'nda o binalar yıkılıyor!
A
a

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tepebaşı sınırları içinde bulunan metruk ve riskli binaların yıkımını sürdürüyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tepebaşı sınırları içinde bulunan metruk ve riskli binaların yıkımını sürdürüyor.
Vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden, çevre kirliliğine yol açan, kent estetiğine uygun olmayan metruk ve riskli bina ile enkazların; zararlı ve yasa dışı amaçlarla kullanılmasını engellemek amacıyla yıkım işlemleri devam ediyor. Bu kapsamda bölge genelindeki metruk ve riskli bina yıkım işlemleri sürüyor. Ekipler son olarak, Fevzi Çakmak Mahallesi Balcı, Kadirler, Karakol, Asmalı, Eryiğit, Talihli, Tuzlu ve Altınay Sokak ile Tunalı Mahallesi Merttürk ve Uçar sokaklarda bulunan metruk binaların yıkım işlemini gerçekleştirdi. Belediye yetkilileri de güvenlik önlemleri eşliğinde yıkılan metruk binalar hakkında çalışmaların devam edeceğini belirterek, vatandaşların metruk binalarla ilgili ihbar, görüş ve öneriler için 444 44 26 numaralı Mavi Masa’ya ulaşabileceklerini belirtti.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hatice 22 Ekim 2020 22:44

Bina yıkmayı bırak halka hizmet et. Kenar mahalle parklarında bak bide Batıkent, vişnelik parklarında bak.

1 0 Cevap Yaz
I LOVE AŞK-I ŞEHİR 21 Ekim 2020 23:05

Metruk ve riskli binaların yıkımının yapılması halkın güvenliği, çevre kirliliği ve kent estetiği açısından çok önemli Tepebaşı beledyesinin bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Belediyemizin metruk ve riskli binaların yıkımı yapılmadan evvel kullanılabilir kiremitler, pencereler, kapılar vb malzemelerin toplanarak çatısı akan, penceresi, kapısı, çeşmesi olmayan ihtiyaç sahibi insanların evlerine kullanmış olsanız önünümüzdeki kış döneminde gariban vatandaşlarımızı çok sevindirir ve hayır dualarını alırsınız.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi