Tepebaşı'nda ''Tangolarla Anılar'' konseri

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tepebaşı'nda ''Tangolarla Anılar'' konseri
A
a

Tepebaşı Belediyesi TSM Korosu, Şef İnci Çayırlı yönetiminde, Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde sahne aldı. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
“Tangolarla Anılar” konseriyle Türk Sanat Müziği eserleri sunan İnci Çayırlı yönetimindeki TSM korosu, izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Nihavent, muhayyer kürdi, hicaz makamında eserler ve şarkıların söylendiği konseri Tepebaşı Belediye Başkanı Dt Ahmet Ataç ve çok sayıda davetli ilgi ile izledi. Konser sonunda TSM Koro Şefi İnci Çayırlı İstanbul Teknik Üniversitesi’nden eski öğrencileri ile birlikte sahne alarak “İzmir Benim Van Benim” şarkısını hep birlikte seslendirdiler.

Şef İnci Çayırlı, “Ben başkanı yılardır tanıyorum. Böyle cana yakın sevecen halk insanı bir başkan çok yoğun programları olmasına rağmen konserlerimizi izlemeye gelir, kendisine teşekkür ediyorum. İyi ki sizinle beraber çalışıyorum onurlanıyorum ve sizi seviyorum” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Çayırlı’ya çiçek takdim eden Başkan Ataç ise, “Sizin böyle bir koroyu yönetmeniz gerçekten çok güzel. Senfoni orkestramızın da başarısı her yerde Eskişehir’imizin yüzünün akı. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi