Tepebaşı'na bir ödül daha!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tepebaşı'na bir ödül daha!
A
a

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Remourban-Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile ödül kazanmaya devam ediyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Tepebaşı Belediyesi Remourban-Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile ödül kazanmaya devam ediyor. 
Bu yıl 5.’si düzenlenen Sürdürülebilir İş Ödülleri’nde Remourban - Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile Karbon ve Enerji Yönetimi - Yerel Yönetim kategorisinde ödüle layık görüldü. Aşağı Söğütönü Mahallesi’nde bulunan Yaşam Köyü’nde uygulanan ve tamamlanmasında sona yaklaşılan proje ile Tepebaşı Belediyesi, 14 kategoride ödüllerin verildiği gecede Karbon ve Enerji Yönetimi - Yerel Yönetim kategorisinde ödül almayı başardı. Düzenlenen törende, 31 jüri üyesinin değerlendirmeleri neticesinde 14 kategoride ödül verildi. 

“Erken çalışmaya başlamak, hayati önem taşıyor” 
Tepebaşı Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Melih Savaş, ödülü jüri üyesi Prof. Dr. Nilgün Karatepe Yavuz’un elinden alırken burada bir konuşma yaptı. Savaş, “Bu geceyi hazırlayan Sürdürülebilirlik Akademisi’ne ve jüri üyelerine çok teşekkür ediyorum. Karbon ve enerji yönetimi 21. yüzyılın en önemli alanlarından biri. Bu alanda erken çalışmaya başlamak, biz yerel yönetimler için hayati bir önem kazanmış durumda” ifadelerini kullandı. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi