Ahmet Ataç 15 02 2024

Tepebaşı Kaymakamı Yılmaz'a yeni görev!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tepebaşı Kaymakamı Yılmaz'a yeni görev!
A
a

Eskişehir Tepebaşı Kaymakamı Dr. Erdinç Yılmaz, dün yayınlanan kararname ile Osmaniye Valisi olarak atandı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Tepebaşı Kaymakamı olarak görevini yürüten Dr. Erdinç Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan imzası ile resmi gazetede yayınlanan atama kararları ile Osmaniye Valisi olarak atandı. 
Yılmaz, 17 Eylül 2018 tarihinde Tepebaşı Kaymakamı olarak göreve atanmıştı. Osmaniye'nin yeni valisi olan Dr. Erdinç Yılmaz, 2014-2018 yılları arasında da Eskişehir Sivrihisar Kaymakamlığını yapmıştı.

Erdinç Yılmaz kimdir?

Adana'nın Aladağ İlçesinden olup 1976 yılında Karaisalı'da doğdu. İlkokulu Dailer Köyü İlkokulunda, Ortaokul ve Liseyi, Akören Ortaokulu ve Lisesinde tamamladı. 
1992 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’ne girdi. 1996 yılında mezun oldu. Bir yıl süreyle Van'ın Başkale İlçesinde Öğretmen olarak çalıştı. Bu esnada Turizm Bakanlığının açmış olduğu Bakanlık Müfettiş Yardımcılığı sınavlarında başarılı olarak iki yıl süreyle Turizm Bakanlığında Bakanlık Müfettiş Yardımcısı olarak görev yaptı.  2006-2008 yıllarında İnönü Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Anabilim Dalında Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı. 2017 tarihinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye Anabilim Dalında Doktora Programını tamamlayarak Maliye Doktoru Unvanı aldı.
İyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ercan 17 Haziran 2020 12:00

16 yaşında üniversiteye girmesi ilginç

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi