Ahmet Ataç 15 02 2024

Tepebaşı Belediyesi yenilerini açıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tepebaşı Belediyesi yenilerini açıyor
A
a

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Belde Evlerine yenileri eklenmeye devam ediyor. Gazi Mustafa Kemal Paşa Belde Evi de 26 Ekim tarihinde Gazipaşa Mahallesi’nde hizmete açılacak. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri, dayanışmanın, paylaşmanın ve sosyalleşmenin merkezi olmaya devam ederken sayıları da artmaya devam ediyor. Tepebaşı halkının daha iyi hizmet alabilmesi adına belirli noktalarda oluşturulan Belde Evleri; açılan kurslar, gerçekleştirilen sosyal yardımlar ve kültürel faaliyetler ile büyük beğeni topluyor. Sayıları 8 Deneyimli Kafe ile birlikte 30’u aşan Belde Evleri’nde; genç, yaşlı, kadın, erkek, çocuk binlerce vatandaş eğitim, hobi, spor, müzik kurslarından ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Belde Evleri’nde bugüne kadar yetişkinler ve çocuklar için çok sayıda branşta kurs düzenlenirken bu kurslara on binlerce Eskişehirli katılım gösterdi. Her yaştan insanı bir araya getiren, paylaşma ve yardımlaşma mutluluğunun yaşandığı Belde Evleri’ne, Gazipaşa Mahallesi Yıldırımlı Sokak’ta hizmete girecek olan Gazi Mustafa Kemal Paşa Belde Evi de eklenecek. 

"Eskişehirliler bağrına bastı" 

Gerçekleştirilecek açılış hakkında konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da Eskişehirlileri açılışa davet ederek, “Belde Evlerimiz Eskişehirli hemşehrilerimizin, özellikle de kadınlarımızın bağrına bastığı bir proje oldu. Ben de her fırsatta söylüyorum; aile sıcaklığının yaşandığı Belde Evleri, kadınlarımızın kendi evidir. Bu merkezlerimiz sayesinde kadınlarımız evden çıkarak günlerini verimli ve sağlıklı bir biçimde geçirebiliyor. Spor yapıyorlar, diğer kadınlar ile sosyalleşiyorlar, kurslara katılarak kendilerini geliştiriyorlar. Tüm bu güzel etkilerini düşününce, kent merkezi dışında kalan mahallelerimizde Belde Evlerinin sayısını artırmak, vatandaşımız kadar bizim için de mutluluk kaynağı. Gazipaşa Mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Gazi Mustafa Kemal Paşa Belde Evi’nin açılışı, 26 Ekim Cuma günü saat 15.30’da gerçekleştirilecek. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi