Temmuz ayı burç yorumları - 2

İki Tutulma ve bir de araya Merkür Retrosunu misafir eden Temmuz ayı çok yoğun ve gündemli geçecek. Burç yorumlarını okurken yükselen burcunuzu da baz almayı unutmayın. Bugün burç yorumlarının ikinci bölümü yayında...

10 Temmuz 2019 08:04
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Terazi burcu (22 Eylül - 22 Ekim)  Son birkaç aydır, yönetici  gezegeniniz  Venüs İkizler’de bulunduğundan, oldukça etkileyiciydiniz. Flörtöz bir enerjide olup  zihinsel aşklara kapıldınız. İlişki trafiği arttı ve seçenekler çoğaldı. Mantıklı kararlar ayyuka çıktı. Bu ay bilinç genişleten deneyimler vizyonunuzu genişletecek ve Venüs’ün çabalarıyla kişisel gelişim imkanınız da  artacaktır. Yine bu ay kişisel amaçlarınız vurgulanır. Kişisel itibarınız önemli hale gelir. Yaratıcı etkili iletişiminiz  grup etkinliklerinde ve arkadaşlar arasında popüleritenizi yükseltecektir

Akrep (22 Ekim - 21 Kasım)  Kişisel ufkunuzu metafizik, dini veya manevi arayışlarla genişletmeye yardımcı olmak için doğuştan gelen kabiliyet ve ilgi alanlarınızı derinlemesine yoğun dönüşümler için kullanın. Yeni bir eğitim, araştırmanıza katkı olan bir kitap size iyi gelecektir.   Hala hayatın anlamını aramaktasınız ve bu arayışın cevapları  sizi bir yolculuğa çıkarabilir. Herkese açık imajınızı , gerçek benliğinizi tanıtın. Yaratıcı enerji kariyerinize / toplumsal imajınıza katkı olacak bu ay.  Başkaları ile çatışmalara dikkat edin. Samimi karşılaşmalar daha fazla derinlik ve yoğunlukla devam eder.

Yay (21 kasım - 21 aralık)  Yoğun bir enerji akıyor bu ay .. Kendi kaynaklarınızın sınırlarını ve ne kadar , nasıl ve kimlerle işbirliği yapmanız gerektiğini ve başkalarına ne kadar bağımlı olduğunuzu görüp, düşünüp, öğreniyorsunuz.  Yeni eğitim aktiviteleri bu ay sadece yaşam alanınızı genişletmekle kalmaz, aynı zamanda ruhunuzda derin bir şey uyandırabilir. Ortaklık / ilişki sorunları bu ay daha problemsiz ilerlemeye devam ediyor. Bazıları nihayet evlenmeye karar verebilir. Yasal konular mahkemeden çözülebilir. Yeni deneyimler sizi cezbeder. Çok fazla hızlı gitmediğiniz sürece seyahat etmek tercih edilebilir.

Oğlak burcu (21 Aralık - 20 Ocak) Ortaklık / ilişki sorunları gündem oluşturmaya devam ediyor. Satürn sizin alanınızda gerilerken, ilişkinizdeki anlaşmaların ve beklentilerin analizi, evrimi yeniden yapılandırılıyor. İçeriye bakın daha derinden görmeye çalışın. Derin psikolojik gerçekler ile yüzleşin. Gizli yönleriniz  ile temasa geçin. Ki bu olacaktır ve sizi şaşırtacaktır. Kendinizi yeniden tanıyacak ve tanımlayacaksınız. Araştırma ve inceleme için muazzam bir ay.  İşle ilgili konular / çalışan ilişkileri sorunsuz bir şekilde devam eder. Beslenme konusuna dikkat edin, abartabilirsiniz. Ani ve acil durumlarla başa çıkabilme yeteneğiniz test ediliyor bu ay. Tecrübeler, kendinizi nasıl ifade ettiğiniz konusunda dönüşüm sağlar. Geçmiş tecrübelerinize güvenin.

Kova (20 Ocak - 19 Şubat) ) Farkındalığınız ve özgünlüğünüz ;iş ve  günlük yaşamınızda aktif. Günlük iş ve hizmet etmenin, çalışmanın değerini öğrenmek ve vücudunuzu sağlıklı bir şekilde çalışır durumda tutmak dönemindesiniz. İletişim, ortaklıklarda / ilişkilerde yaratıcı bir biçimde akar. İnsanlar hayatınıza girip,  sanki çok önceleri onlarla  tanışıyormuşsunuz gibi hissettiriyorlar. Yeni bir ilişki başlayabilir bu ay.  Aşırı tutkulu veya öfkeli olma , başkalarına karşı şiddet kullanma eğilimini kontrol edin. Ortaya çıkan çatışmaların mücadele etmeye değer olduğundan emin olun. Aydınlanma, manevi ya da mistik disiplinlerle ve sonra kişisel duygusal konularla ilgili olarak gelir.

Balık (19 Şubat - 21 Mart)  Bu ay en çok romantizme, yaratıcılığa ve zevke çekildiğiniz zamandır. Kişisel yaratıcılığı ve kendinizi nasıl daha iyi ifade edeceğinizi çözmek için uzun bir süredir çalışıyorsunuz. Varlığınızın amacını bulmak bu aralar en büyük endişelerinizden biridir. İletişim, işyerinde veya kişisel hizmet alanları içinde bolca aktiftir. Günlük ritminizin hızı artar. Sağlık sorunları yüzeye çıkmaktadır dikkatli olmanızda fayda var. İş arkadaşlarınızla tartışmalara dikkat edin. Egzersiz ve yeni beslenme programları bu ay size fayda sağlıyor, disipline ediyor bedeninizi. Sevgiyle kalın.

TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI İLK BÖLÜM İÇİN TIKLAYIN

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi