Televizyon Yayıncıları İş Verenleri Sendikası Başkanı Mehmet Okan Kaya 23 Nisan mesajı yayınladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Televizyon Yayıncıları İş Verenleri Sendikası Başkanı Mehmet Okan Kaya 23 Nisan mesajı yayınladı
A
a

Televizyon Yayıncıları İş Verenleri Sendikası Başkanı Mehmet Okan Kaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayınladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Televizyon Yayıncıları İş Verenleri Sendikası Başkanı Mehmet Okan Kaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Biz her yaştan Cumhuriyet çocukları, Anadolu’nun dört bir yanından kamu hizmeti ciddiyeti ve sorumluluk bilinciyle milletimize hizmet eden televizyon yayıncılarıyız. Sorumluluk bilincimiz izleyicimizden, çocukları koruma içgüdümüz izleyicimizden, ilkeli yayıncılığımız izleyicimizden. Biz bu güzel ülkeyi her yaştan Cumhuriyet çocuklarına emanet eden, bu güzel ülkeyi daima ileriye taşımak için çok çalışmamızı tembih eden ve hiçbir zaman borcunu ödeyemeyeceğimiz bir çift mavi gözün bizi izlediğini bilerek çalışıyor, onun emanetini her şeyin üstünde tutuyoruz. Atamızın ilkeleri, Cumhurbaşkanımızın dirayeti ile devletimizin, milletimizin hizmetinde sonsuza dek ülkemizin emrindeyiz. Egemenliğimizin sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 101. yıl dönümüyle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun."
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi