Teklif yok, talep yok

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Teklif yok, talep yok
A
a

İsmi CHP’nin Cumhurbaşkanı adaylığı için geçen Büyükerşen “Gerek 2014 ve gerek bu sefer bana hiç kimse resmen teklifte bulunmadığı gibi ben de herhangi bir talepte bulunmadım” dedi.

Sütiş Eskişehir
Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, artigercek.com’dan Seran Vreskala’ya konuştu.

Büyükerşen “2014'te CHP'nin adayının siz olacağınız neredeyse kesindi ama Kılıçdaroğlu, son dakikada Bahçeli ile görüştükten sonra Ekmeleddin İhsanoğlu adını açıklamıştı. Bu sefer de yine adaylar arasında isminiz geçiyordu ve çok büyük sürpriz olmasa da Muharrem İnce'nin ismi açıklandı. Bu dönemde neler yaşandı? Neden son dakikada Muharrem İnce aday gösterildi? Strateji olarak sizce doğru bir hamle mi” sorusunu şöyle yanıtladı:

2014’e geri dönmek istemiyorum
“2014’e geri dönmek istemiyorum. O dönem bir şekilde yaşandı ve bitti. Doğrusunu isterseniz şu anki durum için de aynı şey söz konusu. Üzerinden çok kısa bir süre geçmiş olmasına karşın, Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Sayın Muharrem İnce’dir. Ben Cumhuriyet Halk Partisi’ne mensup bir belediye başkanıyım. Hem bu vasfım hem de adaylık sürecinde ismi geçmiş bir kişi olarak yorum yapmamın çok doğru olacağı kanaatinde değilim. Benim görev ve sorumluluğum partimin gösterdiği adayı desteklemek için elimden geleni yapmaktır.”

Hoca “Nasıl haber aldınız adayın kim olacağını” sorusu için “Gerek 2014 ve gerek bu sefer bana hiç kimse resmen teklifte bulunmadığı gibi ben de herhangi bir talepte bulunmadım. Adayın kim olacağı da son dakikaya kadar belli olmadı” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
goll 21 Mayıs 2018 17:47

belediyede odasını topladı ankaraya gidiyor diyen basın yandaş değildi buda mı gol değil

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi