Tecrübeye yenildik

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tecrübeye yenildik
A
a

Denizli’de puan için sahaya çıkan Eskişehirspor oldukça iyi mücadele etti. 1-0 geriye düşmesine rağmen ilk yarıyı 1-1 eşitlikle kapatan Şimşekler ikinci yarıda ise tecrübeye boyun eğdi. Es Es maçı 4-1 yenilerek 5’inci haftayı puansız kapattı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Perdeyi Ziya açtı
Maçtaki ilk ciddi atağı Es Es gerçekleştirdi. Dakika 4’de Halil İbrahim ceza sahası dışında buluştuğu topu kaleye yolladı ancak top kalecide kaldı. Dakika 14’de defansın arkasına atılan topta kaleci ile karşı karşıya kalan Ziya topu  aşıttırarak kaleye yolladı. Kaleye giden topu önlemek isteyen Semih’in müdahelesi yeterli olmadı, meşin yuvarlak ağlara gitti ve Denizli 1-0 öne geçti.

Feyzi eşitliği sağladı
1-0 geriye düşmesine rağmen mücadeleyi bırakmayan Eskişehirspor 30’uncu dakikada gole çok yaklaştı. Furgan’ın pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Fıratcan topa vurmakta geçikince Denizlispor defansı tehlikeyi önledi. Es Es aradığı golü 34’de buldu. Yapılan pres sonrası topu kapan Fıratcan sol kanada pasını aktardı. Feyzi topa meşin yuvarlığı kaleye yolladı ve durum 1-1’e geldi. Mücadelenin ilk yarısı 1-1 sona erdi. 

Şans onların yanındaydı
İkinci yarıya Es Es iyi başlasa da şansız bir golle geriye düştü. 52’nci dakikada Recep’in pasında sol çaprazda topla buluşan Aissati kaleyi düşündü. Kaleci Ekrem sert şuta müdahale etse de durum 2-1’e geldi. Dakika 58’de Es Es gole çok yaklaştı. İsmail’in sol çaprazdan yolladığı ortaya vuramayan Fıratcan mutlak gol pozisyonunda yararlanamadı. Pozisyonun devamında İbrahim Öner ceza sahası içinde düzgün bir vuruş yapamadı ve top dışarıya çıktı.

Goller art arda geldi
66’ncı dakikada ise Denizlispor tartışmalı bir golle öne geçti. Kullanılan serbest vuruşta Denizlisporlu oyuncuların eline çarpan top Abdulkerim’in önünde kaldı. Abdulkerim topu filelere yolladı ve durum 3-1 oldu. Farkı azaltmak için rakip kalede baskı kuran Es Es gol aradığı dakikada kalesinde golü gördü. 74’de kontratakta Mehmet Akyüz ile golü bulan Denizli skoru 4-1 yaptı. 80’de ceza sahasında topla buluşan Mehmet Özcan gole yaklaştı. Ancak Kaleci Asil gole izin vermedi. Maçta başka gol olmayınca Es Es sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi