Tarım ve hayvancılığa desteğimiz sürecek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tarım ve hayvancılığa desteğimiz sürecek
A
a
Sütiş Eskişehir
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Kurt, Kaprapazar Mahallesi’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, mahalle mahalle, sokak sokak gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor. Odunpazarı’nı karış karış gezerek vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dileyen Başkan Kurt, son olarak Karapazar Mahallesi’ni ziyaret etti. Karapazar sakinleri ile buluşan Başkan Kurt, Odunpazarı’nda 5 yılda hayata geçirdikleri çalışmaları anlattı. 

Odunpazarı’nda doğru belediyecilik alışmalarına imza attıklarını kaydeden Başkan Kurt, Odunpazarını sosyal demokrat, halkçı, katılımcı, şeffaf ve hesap verebilen bir anlayış ile yönettiklerini söyledi. Tarım ve hayvancılığını geliştirecek çalışmaları da hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Kurt, Arıköy, Solcan Gübresi Üretim Çiftiği, Kapalı Vişne Başhçesi projelerine değindi. Tarım ve hayvancılığın yok edilmek istendiğine dikkat çeken Başkan Kurt, hükümetin yanlış politikalarına karşı yeni dönemde de tarım ve hayvancılığa destek olacak çalışmalara imza atacaklarının altını çizdi. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi