Ahmet Ataç 15 02 2024

Tarık Çamdal'dan haber var...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tarık Çamdal'dan haber var...
A
a

Eskişehirspor'dan Galatasaray'a transfer olan ancak 2 sezondur kadro dışı olan ve aldığı yıllık ücret ile eleştiri oklarının hedefinde olan Tarık Çamdal, takımdan ayrılıyor. Tarık Çamdal alacaklarına karşılık bonservisini almaya hazırlanıyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’dan 2014-15 sezonunda Galatasaray’a transfer olan ancak İstanbul kulübünde istenilmeyen adam haline gelen Tarık Çamdal'ın, Sarı Kırmızılı defteri kapanıyor. Son olarak 2 sezon önce Es Es’e kiralık olarak geri dönen daha sonra bonservisinin elinde bulunduğu Galatasaray’a büyük umutlarla giden 27 yaşındaki oyuncu önümüzdeki günlerde Galatasaray ile yollarını ayıracak. Tarık, 2014 yılında 4 milyon 750 bin euro bonservis ücretiyle Galatasaray'a transfer olmuştu.

Galatasaray camiasında artık istenmeyen adam haline gelen ve 2 sezondur kadro dışı olan Tarık Çamdal ile yollar ayrılıyor. Sarı-Kırmızılı kulüpten yıllık 1.6 milyon Euro garanti para kazanan 27 yaşındaki bek oyuncusu, alacaklarına karşılık bonservisini almaya hazırlanıyor.

Mutabakatın bu ay içinde gerçekleşmesi bekleniyor. Tarık’ın, Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra 1. Lig’e transfer olacağı iddia edildi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi