Taraftarlar deplasman için yardım bekliyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Taraftarlar deplasman için yardım bekliyor
A
a

Pazar günü deplasmanda oynanacak Denizlispor maçında arma ve renkleri yalnız bırakmak istemeyen Eskişehirspor taraftarlardı, deplasman seferi için otobüs desteği bekliyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor taraftarları, Denizlispor maçında kendilerine ayrılan deplasman tribünü biletlerini bitirdi. Kritik maçta takımın yanında olmak isteyen taraftarlar, şehre seslenerek otobüs temini konusunda destek istedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan ETB Başkanı Murat Diri, Eskişehir halkına ve iş adamlarımıza seslendi.
 

TAKIMIN PEŞİNDEN KOŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Diri’nin açıklaması şöyle; Eskişehirspor’umuzun içinde bulunduğu durumu hepimiz yakında biliyoruz. Biz bu armaya gönül verenler olarak içerde dışarda karşılık beklemeden takımımızın peşinden koşmaya devam ediyoruz.

Ligdeki konumumuzu ve belki de küme düşmeme mücadelesi vereceğimiz Denizli deplasmanına gitmek için yeterli sayıda OTOBÜS bulamadık. Otobüs sıkıntısı yaşamaktayız.

"Milyonlar alan oyuncularımızın moralini yüksek tutmak saha da onları motive etmek için askeri ücretle ev geçindirmeye çalışanlar olarak harekete geçtik" ancak imkanlarımız kısıtlı olduğundan yeterli sayıda otobüs bulamıyoruz.

Denizli’ye 1750 liraya otobüs bulduk. Ancak maddi olarak desteğe ihtiyacımız var. 
Şehrimizden ricamız bizler tüm taraftarımız için otobüs aramaktayız. Sadece Nefer veya başka bir gurup için değil. Tüm oluşumlarımız ve münferit taraftarımız için de otobüs aramaktayız. 

 

SADECE TEPEBAŞI BELEDİYESİ VERDİ
Deplasmana otobüs konusunda yardım eden veya edecek gönüllü büyüklerimizin bizlerle iletişime geçmelerini rica ediyoruz. Kime gitsek bir karşılık bekleyerek hareket ediyor. Sağ olsun Tepebaşı Belediyemizdeki bir kaç idareci abimiz harici yardımcı olan kimse yok. Malumunuz Otobüs firmasına 200 bin liraya yakın kulübümüzün borcu var. Yani proje takımları maçlarına gelen taraftara para dağıtıp çeşitli imkanlar sağlarken bizler hiç bir karşılık beklemeden otobüs bulamıyoruz.
 

GELECEK NESİLLERE İHANET ETMEYELİM

Şehrimizdeki büyüklerimize bu konuyu defalarca söyledik ama kimse umursamıyor. Halbuki belki de Türkiye'de deplasmanlara en temiz gidip gelen Eskişehirspor taraftarıdır. Ancak bu taraftarı bu kadar yalnızlaştırmak ve imkan sağlamamak umarım yarın bir gün pişman olunacak ortamlara zemin sağlamaz.

Elimizden geldiğince Eskişehirspor Tribünlerini Temiz ve düzgün yönlendirmeye çalışmamıza rağmen neredeyse hiç destek göremiyoruz. Bizlerin de enerjisi bir gün biter ve o eski müptezellerin dolu olduğu günlere dönmek hepimizde tarifi mümkün olmayacak üzüntüler doğurur. Gelecek nesillere ihanet etmiş oluruz.

Bizler şahsımız için birşey talep etmiyoruz. Eskişehirspor taraftarı deplasman için yardım bekliyor.
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi