Taraftarın desteği çok önemli

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Taraftarın desteği çok önemli
A
a

Banvit karşısında galip geldikleri için mutlu olduklarını söyleyen İspanyol Koç  Josep Maria Berrocal, “Anadolu Efes maçında taraftarın desteği çok önemli” dedi.

Sütiş Eskişehir
“Kazandığımız için mutluyuz”
Koç Josep Berrocal, geçtiğimiz hafta oynadıkları Banvit maçıyla ilgili olarak, “Deplasmanda kazandığımız için çok mutluyuz. Burada galibiyet almanın zor olduğunu biliyorduk. İlk yarı çok iyi oyun ortaya koyduk. 3.çeyrek kötü oynasak da son çeyrekte oyunumuzu düzelterek galibiyeti hak ettik. Bütün maçı oynamayı öğrenmemiz lazım. Lig zor bir lig. Kazanmak istiyorsak bütün maçı iyi oynamamız lazım”  şeklinde konuştu.    
 
“A. Efes zorlu bir takım”
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin iddialı ekiplerinden Anadolu Efes’i 23 Ekim Pazartesi akşamı konuk edeceklerini vurgulayan Koç Berrocal, “Anadolu Efes zorlu bir takım. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’yi yendiler. Ancak biz de hazırlıklarımızı iyi yapıyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle 3’de 3 yapmak için ter mücadele edeceğiz” dedi. Eskişehir Basket-Anadolu Efes maçı Pazartesi günü saat 19.00’da Eskişehir’de oynanacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi