Taraftarda kurultay yapacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Taraftarda kurultay yapacak
A
a

Eskişehirspor’un 22 Kasım’da yapacağı Genel Kurul öncesinde Taraftarlar Birliği (ETB) eylemler ve çözüm yolları için kurultay kararı aldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
2. Taraftar Kurultayı, Perşembe günü saat 19.00’da Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salonda yapılacak
 
Sular durulmuyor
Başkan Sinan Özeçoğlu’nun, Olağanüstü Genel Kurul kararı almasının ardından Eskişehirspor camiasında sular durulmuyor. Uzun yıllardır ‘Güven’ problemi yaşayan camia Sinan Özeçoğlu’nun geçmiş yıllardaki raporları açıklamasıyla bir kez daha sarsıldı. Borç batağına saplanan takımın ne denli kötü yönetildiği ilk kez rakamlarla gün yüzüne çıktı.
 
Tüm camia bir araya gelecek 
Eskişehirspor’un son yıllarda nasıl borç bataklığına sokulduğu gerçeğinin öğrenilmesinin ardından, Başkan Sinan Özeçoğlu’nun Genel Kurul kararı aldıklarını ve görevi bırakacakları belirtmişti. Bu karar camiayı bir kez daha üzdü. Eskişehirspor taraftarları, şehrin seçilmişleri, atanmışları, oda başkanları, kulübün eski başkan ve yöneticilerinin de davet edileceği 2. Taraftar Kurultayı’nda tüm camiayı bir araya getirecek.
 
Taşbaşı Kültür Merkezi’nde   
Siyah-Kırmızılı kulübünün içinde bulunduğu çıkmazın, öğrenilmesi ve Başkan Sinan Özeçoğlu’nun görevi bırakma kararı alması üzerine harekete geçen Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB), kurultay kararı alarak 9 Kasım Perşembe akşamı Büyükşehir Belediyesi arkasında bulunan Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salonda saat 19.00’da söz konusu kurultayın 2.’sini gerçekleştirecek    
 
İlki 2015’te yapıldı
Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri konuyla ilgili bilgi vererek, “Eskişehirspor’un belki de son şansı yine büyük taraftardır. Her Eskişehirsporlu şapkasını önüne koymalı ve üzerine düşen sorumluluğun farkına vararak Perşembe 19.00’da Taşbaşı Kırmızı Salonda olmalı.
Hepiniz düşünün Eskişehirspor bugün olmazsa hayatınızda oluşacak boşluğu düşünün. Vicdanı sızlamayan kimse olmaz. İlkini 2015 yılında gerçekleştirdiğimiz Taraftar Kurultayı’nın ikincisi, Eskişehirspor’un kurtuluşu adına kritik önem taşımaktadır. Bu yüzden şehrimizin yerel yönetimlerine, milletvekillerine, oda başkanlarına, iş adamlarına, eski başkan ve yöneticilerine sesleniyoruz. Herkesi Taraftar Kurultayına davet ediyoruz” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi