Ahmet Ataç 15 02 2024

Taraftar tesislere gitti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Taraftar tesislere gitti
A
a

Eskişehirspor camiasında sosyal medya üzerinde yaşanan tartışmalara son vermek için harekete geçen taraftarlar, Sportif direktör İzzet Erdoğan ile görüşemeyince, teknik kadro ve futbolcularla bir araya geldi.

Sütiş Eskişehir
BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMAYIN

Antrenman öncesi gerçekleşen bu görüşmede, oyunculardan üzerlerindeki formanın ağırlığını taşıyacak bir mücadele sergilemelerini isteyen Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, yaptığı konuşmada, “Bu saatten sonra kimse boş işlerle uğraşmasın. Ligde 7 maçımız kaldı ve camia olarak kritik bir süreçten geçiyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız.

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Kimsenin hata yapma lüksü yok. Herkes üzerine düşeni fazlasıyla yapmak zorunda. Formanın ağırlığını taşıyabilecek bir mücadeleyle sergilemenizi bekliyoruz.
Taraftarlar olarak bizlerde her zaman olduğu gibi yine sizlerin yanında olacağız. Bizlerin gidecek, tutacak başka bir takımı yok. Ortak sevdamız Eskişehirspor’dur. Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız. Allah yardımcımız olsun” dedi.

KENDİMİZİ AFFETTİRECEĞİZ

Futbolcular adına konuşan Kaptan Hürriyet Güçer’de, Ankaragücü maçında forma giyemeyeceği için üzgün olduğunu belirterek, takım arkadaşlarının bu maçtan alacağı puan yada puanlarla kendilerini affettireceklerini” söyledi.

Ziyaret sonrası camiaya seslenen Murat Diri şunları söyledi;

"Son iki yıldır tarihimizin kritik dönemlerini yaşıyoruz. Kulüp adeta var olma mücadelesi veriyor bu son iki yıldır. Geçtiğimiz sene düşmenin telafisi o yıl çıkmaktı. Olmadı. Ancak Bu yıl çıkamamanın telafisi bu sene düşmemek mevcut durumu korumak. Bunun bilincinde olarak son Altınordu maçında yaşanan ve maçtan sonra oluşan kaos ortamına son vermek ve futbolcularımıza tekrardan gereken uyarıları yapmak için üzerine tüm taraftar temsilcileri ve tribünlerimizin önde gelenleri olarak bugün tesisimize giderek antrenman öncesi oyuncularımızla yaklaşık yarım saat akabinde hocamızla da yarım saat konuştuk. Bizler kalan 7 hafta da canımızı dişimize takarak giydiğimiz o şanlı formanın ağırlığını bilerek, son düdüğe kadar terinin değil kanının son damlasına kadar mücadele edilmesi konusunda konuşmamızı yaptık. Eskişehirsporumuzun Anadolu Yıldızı payesini almış tek kulüp olduğunu hatırlatarak saha içinde özlenen birlikteliğin sağlanması gerektiğine vurgu yaptık. Hatıra bilet kampanyasında boyadığı ayakkabı parasını getirip bilet alan evlatlarımızın ahının hepimiz üzerinde olduğundan bahsettik. Maddi yönden zor bir dönemden geçtiğimizi ancak sezon sonu kimsenin alacağının kalmayacağını Esesten kaçarak giden bir çok futbolcunun pişman olduğunu bu şehrin ve formanın değerinin bilinmesi gerektiğini ve bir çok konu hakkında olması ve konuşulması gerekenleri konuşup, futbolcu kardeşlerimizden bu saatten sonra bütün güçlerini düşüncelerini enerjilerini Eskişehirspor’un bekası için harcayacaklarının sözünü aldık. 
Camianın gerçek sahibi olan taraftarlar olarak Son maçımızın ardından şehrimize dağılan birlik beraberliğimizi tekrar pekiştirmek ve 7 hafta sonunda kahrolmamak adına elimizden gelini yapmak için kolları sıvadık. Ancak İşin acı tarafı yediden yetmişe içinde bulunduğumuz durumu hepimiz biliyoruz fakat hala şehir olarak harekete geçmiş değiliz. Elimizdeki kısıtlı kadro yapısını bilmemize ve onca parasızlığa yokluğa rağmen, hala sosyal medya üzerinden kontrolsüz bir şekilde Eskişehirspor’a zarar veren açıklamalar yapmaktan vazgeçmeli camianın birlikteliği için çaba harcamalıyız. Şu anki taraftar performansımız ülkede takdir ediliyor olabilir fakat biz Eskişehirsporluyuz. Kırmızı şimşekleriz . Bu performans bize yetmez, bize az! Bu haftadan itibaren maksimum gücümüzü ortaya koyup tüm maçlarımıza 3 puan için çıkmalı ve mücadele etmeliyiz. 
Son olarak Sahamıza gelen taraftarı olmayan takımınların tribünlere yaptıklarını görmezden gelerek tribünlerimize suç atmaktan vazgeçilip milli tribün olan ve Türk futbolunun fenomenleri arasında yer alan ülkemiz tribünleri bir çok yenilik katan büyük Eskişehirspor taraftarını karşımıza almamalı ve bu şartlar içerisinde görev ve sorumluluklarımızı yerine getirerek tam anlamıyla birlik olmalıyız. En azından 7 hafta.
Bazı taraftarlarımızın, gazetecilerin ve kulüp çalışanlarının olumsuz düşünceleri, geleceğe umutsuz bakmaları ve bunu ulu orta dillendirmeleri tüm camiayı karamsarlığa sokabilir. Bu hususta dikkatli olmamız gerekmektedir. Bahsettiğimiz şekilde negatif enerji yayan herkesin daha dikkatli konuşmaları ve sosyal medyada yazdıklarına dikkat etmeleri gerekmektedir. Bu şekilde camianın içini karartanlar ile sezon sonuna kadar mücadele edeceğimizi de buradan herkese duyuruyoruz. Bu yılın telafisi yok. Bu sene düşersek bir daha Eskişehirspor diye bir kulüp olmayacak. Önümüzde bir çok örnek var. Tüm olumsuzlukları bir kenara bırakıp elimizden gelen en büyük gayretle takımımızın arkasında olmalıyız. Tek parola YAŞASIN ESKİŞEHİRSPOR "Son 7 hafta" umuda bin kurşun sıksa da ölüm, unutma umuda kurşun işlemez gülüm!"
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Marmara kazim 16 Mart 2018 16:41

Birakin dussun takim

4 1 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 16 Mart 2018 16:23

İyilik bu cefakar arkadaşlar var

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi