Taraftar Başkan Özeçoğlu'nu iknaya gidiyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Taraftar Başkan Özeçoğlu'nu iknaya gidiyor
A
a

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı alan Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu’nu geride kalan sekiz gün boyunca hiçbir ‘yetkili’ aramadı!

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un son yıllarda biriken borç yüküyle başbaşa bırakılan Özeçoğlu, bir süre kendi imkânlarıyla işi götürmeye çalıştı. Bu arada ‘beklenen ve söz verilen’ yardımlar bir türlü gelmedi. Başkan Özeçoğlu’nun FIFA’daki dört dosya nedeniyle 24 puan silinmesi tehlikesini gündeme getirmesi de ‘yetkilileri’ harekete geçirmedi! Bunun üzerine Özeçoğlu, 6 Kasım’da Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı aldı. Buna göre 22 Kasım Çarşamba günü saat 17.30’da Anadolu Üniversitesi AKM’de, yeterli çoğunluk sağlanamazsa 26 Kasım’da aynı yer ve saatte Olağanüstü Seçimli Genel Kurul yapılacak.

Sabah saatlerinde telefonla ulaştığımız Başkan Özeçoğlu, “Bu süreçte sizi arayan soran var mı. Belediye ya da iktidar kanadından kimseyle görüştünüz mü” sorumuzu “Arayan soran yok. Beni kimse aramadı. Kimseyle görüşmem olmadı. Akşam taraftar ile buluşacağız. Taraftar iyi niyetli... Ben de iyi niyetliyim. Siz de iyi niyetlisiniz ama iyi niyetler sorunu çözmüyor” diye cevapladı.

Bu arada ‘gözlerin çevrili’ olduğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bugün Rusya’ya gidecek. Karacan’ın “Eskişehirspor meselesini” Cumhurbaşkanı Erdoğan’a açıp açmayacağı merak ediliyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
recep 13 Kasım 2017 15:14

bencede bunlar rusya da eskişehirspor'u konuşurlar yüzde bin beşyüz...

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi