Taraftar alınmayacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Taraftar alınmayacak
A
a

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ de ilk yarının son karşılaşması olan Sakarya BŞB ile Eskişehir Basket maçına iki takımın son maçında Sakaryalı basketbolseverlerin taşkın hareketlerde bulunması nedeniyle taraftar alınmayacak.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Yabancı maddeler atıldı
Her iki ekip geçtiğimiz sezon TBF 1. Lig’de kıyasıya bir rekabet içine girmişti.  Play-Off’larda Sakarya’da oynanan karşılaşmada yaşanan olaylar güne damgasını vurmuştu. Taşkınlık yapan Sakaryalı basketbolseverler sahaya yabancı madde atıp o dönem Siyah-Kırmızılı ekibin teknik heyetinde görev yapan Antrenör Semih Uslu ve dönemin takım manejeri Gürol Karamahmut’un başına tribünlerden yabancı maddeler atılmıştı.   
 
Federasyon müsamaha göstermiyor
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) salonlarda gelişen bu tür olaylara müsamaha göstermiyor ve cezayı kesiyor. Federasyonun ceza tüzüğüne göre bu tip maçların ardından iki takım bir sonraki sezon yine aynı ligde yer alıp birbiriyle mücadele ederse o maç seyircisiz oynatılıyor. Bu sebepten dolayı bu hafta sonu 14 Ocak Pazar günü Sakarya’da oynanacak Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol-Eskişehir Basket maçı boş tribünler önünde oynanacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi