Taksim'de patlama: Ölü ve yaralılar var!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Taksim'de patlama: Ölü ve yaralılar var!
A
a

İstanbul Taksim’de henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Çok sayıda yaralının olduğu bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken olay yerine ambulans ekipleri sevk edildi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
İstanbul Taksim’de henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Çok sayıda yaralının olduğu bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken olay yerine ambulans ekipleri sevk edildi.
Taksim’in en işlek sokaklarından olan İstiklal Caddesi’nde henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Meydana gelen patlamada çok sayıda yaralının olduğu öğrenildi. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. İstiklal Caddesi yaya trafiğine kapatılırken olayla ilgili inceleme ise sürüyor.

Vali Yerlikaya: 4 can kaybı ve 38 yaralı var
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Taksim'de yaşanan patlamada 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 38 kişinin yaralandığını açıkladı.
Sosyal medya hesabından patlamaya ilişkin açıklamalarda bulunan Vali Yerlikaya, "İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaşamını yitirdi, 38 kişi de yaralandı. Yaralılarımız tedavi altına alınmıştır. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi